Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, octombrie 06, 2012

Stilul care ti se potriveste, oriunde, oricand!

V-am obisnuit in ultimul timp cu articole despre lucrurile din jurul nostru, care ne reflecta in mare masura personalitatea. Sunt deja la al 3-lea articol in doar 2 saptamani pe aceasta tema foarte interesanta dar si foarte vasta in acelasi timp. Daca in articolele anterioare am vorbit despre produse electronice si electrocasnice, respectiv, despre masini, astazi a venit randul hainelor, care reflecta, de asemenea, caracterul nostru.

Hainele au parasit de mult timp zona lucrurilor simple. De fapt, nu stiu ce mai poate fi considerat in ziua de astazi un lucru simplu. Dintr-odata totul a devenit complex. Daca in trecut, hainele doar imbracau, acum nu numai ca imbraca dar si exprima. Mai mult decat atat, hainele au si putere si nu una oarecare. Daca sunt alese cu gust si intelepciune, acestea au practic capacitatea de a acoperi micile imperfectiuni ale corpului  nostru si de a pune in valoare calitatile fizice.

Daca pana acum cativa ani, obisnuiam sa cumpar haine doar din magazinele de specialitate, avand rezervate zile intregi pentru vizitarea acestora, intre timp lucrurile s-au schimbat radical. Accelerarea continua a ritmului de viata m-a determinat sa renunt la multe lucruri mai putin importante, sa asociez diverse activitati pentru a economisi cat mai mult timp si sa ma concentrez doar pe lucrurile care conteaza cu adevarat in viata.

In acest fel, am ajuns de exemplu sa fac aproape toate cumparaturile dintr-un singur loc, indiferent daca doresc sa cumpar produse alimentare, produse chimice, produse electrocasnice, haine, mobilier etc. Daca stau bine si ma gandesc, am cumparat multe produse din real,-, din diverse categorii, pe care sincer nu ma gandeam vreodata ca o sa le gasesc intr-un hypermarket. Ultimul produs cumparat a fost din categoria mobilier si anume o masa frumoasa de televizor, la numai 100 RON!

Mai nou, real,-Hypermarket a lansat chiar si o colectie de toamna foarte interesanta pentru sezonul 2012! Sub sloganul “Stilul care ti se potriveste, oriunde, oricand!”, colectia cuprinde toate articolele de imbracaminte necesare unei familii pentru acest anotimp precum si multe alte accesorii utile in fiecare zi. De mentionat este si faptul ca majoritatea produselor lansate odata cu aceasta colectie fac parte din gama proprie Designers, o gama menita a ne ajuta sa ne imbracam cu stil si sa fim si la moda, toate acestea la un pret accesibil.

Chiar daca nu sunt un designer vestimentar, imi place sa imi aleg singur tinutele pentru toate evenimentele din timpul saptamanii. Din fericire, atat eu cat si sotia mea, impartasim aproximativ aceleasi gusturi in materie de vestimentatie, un motiv in plus sa ne placa sa facem cumparaturile impreuna. Tinutele noastre preferate sunt de cele mai multe ori din gama office si casual.

Colectia de toamna Real
Uitandu-ma impreuna cu sotia mea pe catalogul de produse al colectiei de toamna 2012, propus de real,-Hypermarket, nu am putut trece neobservate hainele de dama din categoria Fashion Outsiders, care reprezinta stilul urban-casual al strazilor aglomerate din marile orase precum si hainele pentru barbati din categoria Street Luxury, care sunt din stilul smart urban. Simt ca hainele din aceste doua categorii ne reprezinta cel mai bine si ne reflecta, in acelasi timp, propriile personalitati, amandoi fiind persoane serioase, decente, organizate si foarte ocupate cu diverse activitati, ce tin in special de serviciile noastre.

Nu imi ramane decat sa va invit cu incredere sa vizitati magazinul real,-Hypermarket din orasul d-voastra si sa va alegeti hainele preferate pentru toata familia in “Stilul care vi se potriveste, oriunde, oricand!

Articol scris pentru SuperBlog 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu