Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, noiembrie 15, 2012

Alege un stil de viata sanatos!

real,-
Scriam intr-un articol anterior cum am ajuns, datorita ritmului de viata din ce in ce mai alert, sa fac cumparaturile dintr-un singur loc, indiferent de categoriile de produse pe care doresc sa le cumpar. Si va spuneam atunci cum am gasit in real,-Hypermarket produse pe care nu ma gandeam vreodata sa le gasesc intr-un hypermarket.

Ei bine, de cand am scris ultimul articol despre real,-, va marturisesc ca am mai cumparat un produs surpriza. J Daca data trecuta va povesteam cum am achizitionat o masa frumoasa pentru televizor, la superbul pret de 100 RON, acum aproximativ doua saptamani, am zarit intamplator, tot la raionul cu mobilier, o masa pliabila din stejar, de 6 persoane, la minunatul pret de 170 RON. La inceput am crezut ca este o greseala, mai ales pentru faptul ca vazusem in ofertele primite in cutia postala, de la alte firme concurente, aceeasi masa, dar la pretul de 270 RON. Drept urmare, am dat deoparte lista de cumparaturi facuta de acasa si pe principiul “socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”, am pus binenteles pachetul cu masa pliabila in cos, amanand pentru o zi cumparaturile de pe lista.

Si daca stau bine si ma gandesc, nu mai este nicio surpriza faptul ca in real,-Hypermarket gasesc tot felul de produse interesante, de moment ce reteaua magazinelor real,- este alcatuita din nu mai putin de 24 de magazine pe piata locala, prezente in 18 orase din tara, ce comercializeaza aproximativ 70.000 de produse alimentare si nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din Romania.

Pe langa multele produse cu care ne intampina in fiecare zi real,-Hypermarket, ce creeaza o gama foarte diversificata, mai este de laudat si initiativa acestei retele imense de magazine de a veni mereu, pe langa ofertele de exceptie la diverse produse, si cu o multitudine de campanii noi, campanii care au pe langa un rol comercial si un rol informativ, menit sa ne supuna atentiei diverse teme de gandire.

Astfel, la inceputul toamnei, real,- ne-a incantat prin lansarea unei colectii de toamna foarte interesanta pentru sezonul 2012, sub sloganul “Stilul care ti se potriveste, oriunde, oricand!”, colectie care pe langa faptul ca a cuprins toate articolele de imbracaminte necesare unei familii pentru acest anotimp precum si multe alte accesorii utile in fiecare zi, majoritatea produselor facand parte din gama proprie Designers, ne-a atras si atentia asupra modului in care trebuie sa ne imbracam, stiut fiind faptul ca si hainele reflecta personalitatea noastra.

Alege un stil de viata sanatos!
Iar acum, in prag de iarna, a venit randul campaniei “Alege un stil de viata sanatos! Intra in forma maxima de sarbatori!”, ce isi doreste sa ne puna la dispozitie o gama foarte variata de aparate de fitness, de folosit acasa, dar si sa ne atraga atentia asupra faptului ca in zilele noastre nu prea mai facem sport si acest lucru nu este deloc de bun augur, un proverb roman spunand chiar “Mens sana in corpore sano”, in traducere “Minte sanatoasa in corp sanatos”.

Si inca o data real,- are dreptate! Traind in secolul vitezei si muncind din ce in ce mai mult, am inceput sa nu mai facem miscare. Ne-am sacrificat orele in care faceam sport cu prietenii in aer liber pentru a ne achita de responsabilitatile profesionale si familiale, precum ne erau sacrificate la scoala orele de educatie fizica si sport in anii terminali, pentru a face mai multa matematica si romana. Si cum sa mai fim noi sanatosi atat timp cat noi nu mai facem miscare deloc?

Cum real,-Hypermarket ne intampina mereu cu solutii optime la problemele noastre, de data aceasta ne sugereaza sa facem miscare macar acasa, daca la sala nu mai ajungem. Astfel, vine in ajutorul nostru cu o serie de aparate de fitness, intr-o oferta foarte variata, din care putem alege cel putin un aparat care ni se potriveste.

Va marturisesc cu tristete ca in ultimul timp nici eu nu prea am mai facut miscare, chiar daca sunt un mare iubitor al sportului, si sunt constient ca acest lucru nu este unul pozitiv, atat pentru mine personal, cat si pentru familia mea si cei dragi din preajma mea. Pentru ca nu poti fi o companie placuta celor din jurul tau atat timp cat tu nu te simti bine fizic si psihic.

Intra in forma maxima de sarbatori!
Drept urmare, gandurile mele se indreapta acum catre o bicicleta Sporter MB 1.3, aparat de fitness ce face parte din oferta real,-, ce cantareste numai 11 kg, suporta o greutate maxima a utilizatorului de 100 kg, ocupa foarte putin spatiu in casa (70x46x90 cm) si are si multe functii utile, precum sunt functiile de  calculator viteza, calorii, timp si distanta. Cu aceasta bicicleta in casa, as putea compensa macar in parte lipsa de miscare din timpul zilei si as economisi si bani si timp util, acesti doi mari dusmani ai zilelor noastre, nemaitrebuind practic sa merg la sala si sa platesc si un abonament lunar.

Nu imi ramane decat sa va invit sip e d-voastra sa studiati cu atentie oferta din campania “Alege un stil de viata sanatos! Intra in forma maxima de sarbatori!” si sa alegeti binenteles produsele care vi se potrivesc cel mai bine! 

Articol scris pentru SuperBlog 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu