Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, noiembrie 21, 2012

Black Friday 2012 - AMR 1 zi!

Black Friday
Foto: Wikipedia
Cand am tastat astazi cuvantul black pe Google, spre surprinderea mea, acest motor de cautare gigant al vremurilor noastre nu a mai inceput lista expresiilor intuitive cu blackberry ci cu black friday! J

Daca mai este nevoie sa mai spun, Black Friday sau Vinerea Neagra este sarbatoarea reducerilor, ziua cea mare a preturilor mici, o sarbatoare ce isi are originea binenteles in Statele Unite ale Americii, sarbatoare care a fost imprumutata cu succes in Romania pentru prima data anul trecut, ce a avut un succes enorm in randul retailerilor, multi dintre acestia inregistrand chiar probleme cu stocurile.

Anul acesta, Black Friday este sarbatorita in Romania pe data de 23 noiembrie, prilej cu care marile magazine se vor intrece in a oferi clientilor preturile cele mai mici si reducerile cele mai mari, astfel incat sa inregistreze profituri considerabile si clienti cat mai multi.

Nu imi ramane decat sa va doresc sa aveti parte vineri de cat mai multe reduceri black friday la produsele dorite!

A mai ramas doar o zi!

3 comentarii:

  1. Am senzatia ca poate fi o mare teapa... Reducerile pot fi aplicate doar anumitor produse cu preturi mari sau preturile pot fi modificate cu ceva timp in urma astfel incat sa dea senzatia ce reduceri mari iti fac ei tie de Black Friday...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum matematica este obiectul meu preferat, sunt foarte constient ca toate firmele se pot juca cu cifrele astfel incat sa iasa in profit! :)

      Ștergere
  2. normal, ca doar n-or sa iasa ei in pierdere...

    RăspundețiȘtergere