Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, aprilie 18, 2013

Primul blogger ambasador pentru ZorileStore.ro va purta papuci Rider R3 AD X!

ZorileStore.ro
Din 28 martie 2013, ziua in care scriam si publicam primul articol din campania “Se cauta blogger ambasador pentru ZorileStore.ro!” si pana astazi, au trecut aproximativ 3 saptamani, perioada in care se pare ca primavara a inceput in sfarsit sa se instaleze, ce-i drept destul de timid dar cu drepturi depline. J

Tot in aceasta perioada, mai exact ieri, am primit de la ZorileStore.ro, nu sandalele RIDER pentru barbati SAND GAMES II AD X, asa cum mi-am exprimat dorinta initial, ci papucii RIDER pentru barbati R3 AD X, pentru care am optat in final ca urmare a lipsei din stoc a sandalelor alese la inceput.

Si chiar daca mi-am dorit foarte mult sa refac legatura de suflet pe care o aveam in copilarie cu sandalele, va marturisesc ca si aceasta pereche de papuci, pentru care am optat in cele din urma datorita conjucturii create in cadrul campanile ZorileStore.ro, este o alegere foarte buna.

In primul rand sunt foarte confortabili si foarte usori, ce iti dau senzatia ca ai uitat sa te incalti si mergi pur si simplu in picioarele goale. De aceea sunt ideali atunci cand mergem la plaja sau la piscina si nu glumesc, pentru ca zilele toride de vara vor veni cat de curand si atunci vom avea nevoie de haine cat mai sumare si incaltaminte cat mai lejere. Nu este niciun secret faptul ca greutatea redusa a acestor papuci provine de la talpa EVA, care este una extra usoara si comoda, ce asigura o aderenta foarte buna si un plus de stabilitate.

Un alt lucru demn de mentionat la papucii RIDER pentru barbati R3 AD X este ca talpa interioara este prevazuta cu canale ce permit o aerisire optima a piciorului, ce nu mai are timp sa se "incinga", dar si un plus de lejeritate in timpul deplasarii. Iar pentru persoanele care tin foarte la eticheta si nu cumpara decat produse de firma, am de asemenea o veste foarte buna: logo-urile Rider, situate pe talpa interioara si in partea superioara, atesta autenticitatea produsului.

Nu stiu daca am reusit sa va impresionez cu descrierea mea, dar eu unul sunt foarte multumit de papucii RIDER pentru barbati R3 AD X si abia astept sa vina caldura pentru a ma bucura la maximum de acestia, in special la piscina, acolo unde, daca s-ar putea, as sta toata ziua! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu