Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, august 22, 2013

Un sezon mai mult decat slab

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Sincer sa fiu nu mi-am dat seama cand au trecut atat de repede ultimele 14 saptamani, cert este ca odata cu timpul a mai trecut si un sezon din Hattrick, al 40-lea la numar (si ma refer aici doar la cele 14 saptamani principale, in care se joaca meciurile de cupa si campionat, pentru ca un sezon normal dureaza 16 saptamani).

Si dupa cum v-am obisnuit deja, dupa fiecare sezon, tragem o linie si facem o descriere de ansamblu, analizam lucrurile pozitive si negative care s-au intamplat in timpul desfasurarii acestuia precum si daca s-au indeplinit obiectivele stabilite la inceput.

Dar sa o luam in ordine... 

In linii mari, sezonul 40 a fost unul slab, chiar mai mult decat slab, in care, pe langa faptul ca nu am reusit sa ne clasam pe podium, am ajuns si in pozitia mai putin placuta de a juca un baraj al supravieturii. Dincolo de aceasta clasare cu mult sub asteptari, am reusit in acest sezon si un lucru bun, demn de mentionat si anume faptul ca am schimbat cu succes si din mers atacul de la prima echipa, rand pe rand 3 atacanti titanici facandu-si loc in primul 11.

Prea multe lucruri pozitive nu au fost in acest sezon, poate schimbarea atacului, despre care am scris mai sus, schimbarea fundasilor ofensivi si vanzarea unor jucatori de rezerva care ne-au adus un profit bun, profit pe care l-am reinvestit imediat in alti jucatori si intr-un nou antrenor, care a fost adus la echipa doar din cauza faptului ca nu mai reusea sa aduca la forme superioare intreg lotul de jucatori. In ceea ce privesc lucrurile negative, aici lista este ceva mai mare, ce incepe cu aceasta clasare foarte slaba in clasament si se termina cu formele actuale slabe ale majoritatii jucatorilor echipei.

Daca la inceputul sezonului ne propuneam:
  • avansarea in fazele superioare ale Cupei Romaniei (pana acum nu am reusit sa depasim turul 4, impotmolindu-ne de 4 ori in aceasta faza a acesteia);
  • ocuparea unui loc pe podium in campionat;
  • continuarea perfectionarii sistemului de joc 2-5-3 prin continuarea antrenamentului de pase scurte;
  • sa facem un spectacol din fiecare meci si daca se poate sa dam un gol mai mult decat adversarul; 
  • antrenarea si vanzarea mijlocasilor si atacantilor de rezerva pentru a acoperi cheltuielile necesare supravietuirii in liga a 5-a.
iata ce am reusit si ce nu:
  • nu am reusit sa trecem nici acum de turul 4 in Cupa, chiar daca am jucat de aceasta data cu titularii, aceasta faza fiind pentru noi parca un blestem; J
  • ce sa mai vorbim despre campionat, acolo unde am terminat abia pe locul 6 din 8;
  • macar antrenamentul de pase scurte a decurs bine, multi din jucatori progresand foarte mult la aceasta;
  • am facut spectacol in cam toate meciurile, numai ca nu am reusit mereu sa dam cu un gol mai mult decat adversarul;
  • am crescut si am vandut atacanti si mijlocasi de rezerva, reusind sa acoperim bugetul necesar unei echipe de liga a 5-a.
In fine, sunt multe de spus despre acest sezon, dar un singur articol nu poate descrie ce s-a intamplat in 14 saptamani de Hattrick. Cert este ca am facut un sezon slab, chiar mai mult decat slab. Speram totusi sa salvam cumva acest sezon mai gri din viata echipei Constantins si sa reusim sambata un meci bun la baraj, meci care sa ne asigure prezenta in liga a 5-a si in sezonul urmator. 

Dar iata si clasamentul final al sezonului 40:

1.
aek atena 1
14
9
1
4
25
15
10
28
2.
ManutdTL
14
9
0
5
41
27
14
27
3.
Kolbasz
14
8
1
5
40
31
9
25
4.
F.C.M Focsani
14
8
1
5
36
32
4
25
5.
Fc Dinamo Sb
14
6
2
6
47
40
7
20
6.
Constantins
14
6
1
7
40
45
-5
19
7.
dinamika2010
14
3
4
7
39
51
-12
13
8.
Wolverhampton Wanderers BV
14
1
2
11
19
46
-27
5
Hai baietii, hai Constantins! Constantins 4 Ever!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu