Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, septembrie 23, 2013

Politia Rutiera desfasoara controale privind trusele de siguranta auto

Daca va era dor de articolele cu oferte de la Best Shop…J
                                                                                                                         
Atentie: Politia Rutiera demareaza controale speciale in toata tara!
Risti sa fii sanctionat cu amenda de 350 de lei daca nu ai in dotare trusa de siguranta auto!
Acum pretul setului auto omologat este redus cu 100 de lei!

Trusa de siguranta auto
Foto: www.kitauto.super-life.ro
Obligatia dotarii cu trusa medicala, triunghiuri reflectorizante si stingator nu este noua, ea este prevazuta in legislatie inca din 1999, doar ca acum, cand bugetul Statului se afla in suferinta, ea este exploatata pentru colectarea de bani din amenzi.

Astfel, risti sa fii sanctionat cu o amenda din clasa a II-a (4-5 puncte de amenda), ceea ce inseamna intre 268 si 335 de lei!

Seturile complete de siguranta auto, omologate, sunt in conformitate cu toate prevederile legale! Astfel, vei trece cu bine peste orice control in trafic!

Ce trebuie sa ai in vedere cand achizitionezi trusa de siguranta auto:
1. Termenul de valabilitate a substantelor si materialelor din trusa medicala este in general de 18-24 de luni. Dupa trecerea acestei perioade, trusa trebuie inlocuita! O trusa medicala expirata nu va ajuta cu absolut nimic in cazul controlului - este exact ca si cum nu ati avea deloc trusa, iaramenda de 268-335 de lei se pastreaza. 
2. Trusa medicala, triunghiurile reflectorizante si stingatorul pentru incendii - omologate si aflate in interiorul perioadei de valabilitate - sunt extrem de importanta atunci cand va deplasati cu masina in strainatate. Cu politistii romani poate ca mai scapati cu un avertisment, dar cu cei straini nu aveti nicio sansa. Plus ca in strainatate amenzile pentru contraventiile in trafic sunt de ordinul sutelor de euro! 
3. Nu cumparati seturi de siguranta auto la mana a doua, nu cumparati din surse nesigure, de prin targuri sau de la marginea drumului. Chiar daca sunt mai ieftine, sa stiti ca nu faceti nicio economie. Semnele de omologare pot fie ele insele contrafacute si e greu sa depistati falsurile, iar faptul ca n-ati stiut ce cumparati nu e o scuza - deci, din nou amenda, plus banii dati degeaba pe articolele in cauza. 
4. Mare atentie la stingatorul pentru incendii! Trebuie neaparat sa aveti in masina acest articol, in perfecta stare de functionare, si asta nu numai pentru a fi in regula in cazul unui control. Ce faci daca te trezesti ca incepe sa iasa fum de la motor cand stationati la semafor? Un incendiu la motor nu poate fi stins fara stingator.

Beneficiaza acum de trusa de prim ajutor completa, valabila 24 de luni, triunghiuri reflectorizante si stingator pentru incendii, valabil 36 de luni!

Pretul setului este redus acum cu 100 de lei, platesti doar 210,80 lei (cu TVA inclusa), redus acum de la 310,80 lei (cu TVA inclusa). Oferta valabila 48 de ore!

In plus, primesti cadou si vesta reflectorizanta! Grabeste-te! Doteaza-ti masina cu un set de siguranta perfect regulamentar si scapi de stres si de riscul unei amenzi de 350 de lei!

Garantie: daca in termen de 30 de zile te razgandesti asupra achizitiei dvs., indiferent de motiv, puteti returna articolele in amabalajul original. Veti primi inapoi suma achitata, fara nicio intrebare din partea noastra.”

Glumim noi, dar este foarte important sa avem in masina o trusa de siguranta auto si in termen de garantie.

Sursa articol: pretioasa mea casuta de e-mail, in care primesc foarte multe lucruri interesante, lucruri pe care doresc sa vi le impartasesc   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu