Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, septembrie 21, 2013

Tehnologia a explodat practic peste noapte

Reparatii iPhone
Nu mai este niciun secret faptul ca traim anii in care tehnologia a explodat practic peste noapte, astfel incat ne-am trezit intr-o dimineata bombordati de o multitudine de produse electronice, de care, voit sau nu, ne-am atasat atat de mult, incat parca nu mai putem trai fara acestea. De la telefoanele de ultima generatie (asa numitele smartphone-uri) si pana la tabletele super inteligente, de la iPad-urile cele mai elegante si pana la laptop-urile ultra performante, toate ne-au devenit indispensabile.

Cum avem nevoie de o informatie utila, dam imediat un search pe motorul de cautare Google, fie de pe un iPhone, fie de pe o tableta sau mai ales un laptop si intram in cateva minute in posesia acesteia. Iar daca ne ratacim prin trafic si nu mai gasim ruta cea mai apropiata catre punctul de intalnire stabilit pentru o activitate foarte importanta, folosim imediat smartphone-ul din dotare pe post de navigatie, care ne ajuta sa nu intarziem la aceasta. Sa nu mai vorbesc de laptop-ul care ne insoteste mereu precum un prieten de nadejde in calatoriile noastre de afaceri sau in interes de serviciu si ne ajuta sa ne editam fisierele Office in drum spre conferinte. Si cate si mai cate situatii limita, din care iesim cu ajutorul dispozitivelor electronice.

Bine, bine, toate sunt bune si frumoase doar atat timp cat avem tehnologia langa noi si mai ales atat timp cat aceasta mai si functioneaza! J Dar ce ne facem atunci cand un iPhone, un smartphone, un iPad, un laptop sau o tableta se defecteaza? Ooupss! J Intram instant in panica pentru ca ne-am obisnuit sa ne rezolvam cam toate problemele prin intermediul acestor produse electronice!

Ei bine, pentru aceste probleme mai sunt si solutii. Iar una dintre acestea este sa apelam la un service specializat pe reparatii electronice, un service precum Servicio.ro. Acesta ofera de exemplu o gama foarte variata de servicii precum reparatii iPhone (inlocuire sticla, ecran, spate si multe alte probleme din categoria diverse), reparatii smartphone-uri Samsung (inlocuire sticla, ecran, spate si multe alte probleme din categoriile software si hardware), reparatii tablete de orice tip (iPad, Samsung, Lenovo) si tot ce inseamna probleme hardware si software, reparatii laptop-uri (Apple, HP, Lenovo, Asus, Toshiba) si de asemenea tot ce inseamna probleme hardware si software etc.

Pe langa faptul ca ofera o gama foarte variata de reparatii, pentru aproape orice aparat electronic, de la iPhone, iPod, iPad, PC-uri, MacBook, iMac, BlackBerry, HTC, telefoane Samsung (inclusiv reparatie samsung galaxy note 1), Android,  telefoane GSM, orice fel de smartphone, console de jocuri, tablete si multe altele, Servicio se declara si un service cu o bogata experienta in spate si cu tehnicieni de calitate, ce le permit sa ofere fara probleme garantii la toate lucrarile efectuate, pentru o perioada de 90 de zile, asa cum prevede de altfel si legislatia din Romania. 

Iar pentru iubitorii de accesorii, Servicio vine in intampinarea noastra cu o gama foarte bogata de astfel de produse pentru telefoane iPhone, BlackBerry, Samsung, Android / HTC si tablete. Gama completa este disponibila in magazinul din Bd. Burebista nr. 3, Bucuresti.

Nu uita, specialistii SERVICIO te asteapta la sediul din BD. BUREBISTA NR. 3, BUCURESTI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu