Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, noiembrie 20, 2013

Mai aproape de realitate...

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
A trecut mai bine de o luna de zile de cand am mai scris despre echipa mea de fotbal online din Hattrick, luna in care s-au intamplat destul de multe lucruri care merita a fi mentionate. Daca in articolul anterior scriam despre un inceput de sezon mai mult decat perfect, cu 5 victorii realizate in tot atatea meciuri, se pare ca acum nu ne mai putem "lauda" cu aceleasi performante, Constantins Hattrick Team intrand intr-o perioada de normalitate, care era de asteptat de altfel.

Astfel, dupa seria foarte frumoasa de 5 victorii consecutive, au urmat 6 meciuri in care am obtinut 3 victorii, dar si 3 infrangeri. Chiar si in aceste conditii, datorita rezultatelor inregistrate in celelalte meciuri din serie, am reusit sa ne mentinem pe locul 1, la 2 puncte diferenta fata de locul 2 si 1 punct fata de locul 3, pastrand in continuare sanse de a juca barajul pentru promovarea in liga a 4-a. 

Dar pana atunci, mai avem de trecut trei obstacole grele, din fericire doua acasa si doar unul in deplasare si spun din fericire pentru ca se stie foarte bine ca nu reusim sa jucam inca in deplasare la fel cum o facem acasa (si probabil nu vom reusi niciodata) si acest lucru datorita faptului ca nu putem obtine posesia mingii pe alte stadioane la fel cum o facem pe Constantins Arena.

Dar iata si ultimele 6 rezultate obtinute in campionat:
Constantins - F.C.M Focsani 6 - 3
Constantins - AC MMB 2 - 3
AC MMB - Constantins 2 - 3
F.C.M Focsani - Constantins 5 -4
Constantins - ManutdTL 3 -1
aek atena 1 - Constantins 3 -1

Un alt lucru demn de mentionat este ca ne-am pastrat media de goluri marcate la peste 4 goluri pe meci, in 11 meciuri jucate pana acum reusind sa inscriem nu mai putin de 46 de goluri, dar si media de goluri primite la peste 2 goluri pe meci, 24 de goluri primite in 11 meciuri fiind destul de multe primite de o echipa care joaca normal si destul de putine pentru o echipa precum Constantins Hattrick Team, care se stie deja ca joaca totul pe cartea atacului si reuseste sa multumeasca miiile de spectatori care vin la meciurile acesteia.

Una peste alta, suntem in grafic in acest sezon pentru a ne indeplini toate obiectivele stabilite la inceput, lucru pe care nu am reusit sa il realizam si in sezonul anterior, atunci cand am avut o evolutie cu mult sub asteptarile noastre si implicit ale suporterilor nostri.

Pana la finalul sezonului tragem tare si strigam in continuare la unison: hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu