Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, decembrie 16, 2013

Luna decembrie este si luna cadourilor

Sony DSC-HX9V
Foto: www.digitalxx.eu
Luna decembrie nu este, dupa cum bine o stim cu totii, numai prima luna din anotimpul rece numit iarna. Luna decembrie este o luna plina de semnificatii, in care ne bucaram sa ascultam colinde, sa privim la bradul impodobit, sa bem un ceai fierbinte la gura sobei, sa admiram pe geam prima ninsoare sau de ce nu, in aer liber, sa ne plimbam prin oras seara si sa admiram multitudinea de lumini si luminite, sa pregatim sarbatorile de iarna si cate si mai cate semnificatii, toate in acelasi anotimp, pe care de multe ori ar trebui sa il pretuim mai mult decat o facem in prezent si sa vedem doar partile pozitive ale acestuia.

Dincolo de toate aceste semnificatii, care mai de care mai frumoase, de ce sa nu o recunoastem cu totii ca suntem constienti ca luna decembrie este si luna cadourilor, luna in care ne pregatim sa oferim si sa primim cadouri. Si nu stiu daca este ceva mai placut in aceasta viata, parca mult prea scurta uneori, decat sa cautam si sa oferim cadouri celor dragi noua. Si daca stam putin si ii numaram pe cei dragi, ajungem sa constatam ca avem ceva cadouri de oferit.

Si uite asa incepem sa cautam darurile cele mai potrivite pentru cei dragi noua, care sa aduca multa bucurie in sufletele lor, dar care totodata sa se incadreze si in veniturile noastre alocate special pentru aceste sarbatori de iarna. Si pentru a ne face socotelile cat mai bine, intram binenteles pe internet si apelam la serviciile oferite de magazinele online, servicii care sunt din ce in ce mai bine puse la punct, cu oferte pe gustul fiecaruia.

Iar pe langa dulciuri si alte cadouri dragute de sezon, daca avem o persoana foarte draga, pe care o iubim mult (si ne iubeste) si care iubeste la randul ei natura, peisajele, prietenii din jur etc., o camera foto ar fi o optiune ideala, mai ales ca o astfel de camera imortalizeaza atat momentele cele mai importante din vietile noastre, cat si piesajele care se ivesc de-a lungul unei an de zile: o ninsoare frumoasa, un curcubeu dupa ploaie, un copac inflorit, un parc inverzit, o livada inflorita, un parc de trandafiri etc.

Si daca veni vorba de camere foto, le gasim, dupa cum bine probabil stiti, pe www.digitalxx.eu, un magazin online de specialiate, care ne intampina cu o oferta foarte variata de camere foto profesionale precum si de camere video profesionale.

Voi ce camera foto ati face cadou persoanei iubite? J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu