Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, octombrie 03, 2014

Trezirea la realitate

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
La fel ca in viata reala si in Hattrick sunt multe momente cand suntem practic pusi in situatia de a ne trezi brusc la realitate, dupa momente in care am visat binenteles frumos sau poate mult prea frumos la faptul ca vom putea obtine cu foarte multa usurinta un obiectiv destul de indraznet. 

Numai ce declarasem pe 15 septembrie ca ne-am schimbat obiectivul din podium in liga a 6-a in promovare in liga a 5-a, ca au si urmat doua meciuri slabe, bizare, in care am reusit sa obtinem numai un punct din sase posibile, rezultate in urma carora am coborat in clasament pe locul 2, la doua puncte de locul 1, cel care asigura promovarea directa sau accederea in barajul de promovare, in functie de punctajul obtinut la final de sezon.

Inclin sa cred ca dubla din etapele 7-8 (doua meciuri tur-retur cu aceeasi echipa) este deja un blestem pentru noi de cateva sezoane bune, precum este un blestem pentru Nationala dubla din campaniile de calificare la turneele finale (doua meciuri disputate in interval de 3-5 zile cu doua echipe diferite). Glumesc, binenteles. J Niciodata nu am crezut in superstitii si sper sa nu cred nici de acum incolo. 

Dar pana la urma, tot raul este spre bine si cand afirm acest lucru ma gandesc ca echipa noastra, Constantins Hattrick Team nu este inca pregatita pentru o participare cu fruntea sus in liga a 5-a, ci doar pentru una modesta, care nu poate asigura ramanerea in aceasta divizie superioara. De aceea, in meciurile care au mai ramas de disputat in acest sezon, sase la numar, ne propunem sa castigam fiecare meci binenteles, ca si pana acum, numai ca nu mai insistam atat de mult asupra promovarii, precum am facut-o in ultimele doua saptamani.

La final de sezon vom trage binenteles linie, vom analiza toate compartimentele din cadrul echipei si vom vedea ce vom face pe viitor. Dar cel mai important pana la urma este faptul ca am reusit sa reorganizam echipa in intregime, spunem noi foarte bine si ca ne asteptam la final de sezon sa vedem si primele rezultate pozitive ale acestei reorganizari.

Pana atunci, strigam cu totii in cor, ca de obicei: hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu