Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, decembrie 15, 2014

Lucky Studio Iasi-jobul de vis al iesencelor

Lucky Studio Iasi
Se stie ca videochatul nu este vazut tocmai cu ochi buni de catre toata lumea, mai ales de catre persoanele care depasesc o anumita varsta. Tinerii au, totusi, cu totul alta parere pentru ca ei sunt mai deschisi la nou, la oportunitati simple si rapide de a face bani si de a se distra in acelasi timp. Lucky Studio Iasi este un studio de videochat care indeplineste conditiile optime pentru a lucra intr-un asemenea mediu astfel incat acest job sa para un job ca oricare altul, doar cu niste beneficii mult mai mari si mai numeroase decat ceea ce ofera alte studiouri no name.

Se stie ca in Iasi, capitala culturala a Moldovei, activitatile mai putin obisnuite sunt oarecum banate si sunt privite cu ochi critici, insa cei care vor cu adevarat sa prospere si sa nu stea cu mainile in san, asteptand ca banii sa cada din cer, pot sa recurga mereu la alternativa videochatului. Nu spun ca nu ar exista si altceva de facut in aceasta zona, ceva din care sa iesi in profit din punct de vedere financiar, insa in cadrul unui studio de videochat totul se va intampla mult mai rapid si mai avantajos pentru tine.

Lucky Studio Iasi
Asa cum am aflat de la unul dintre modelele care lucreaza acolo, nu conteaza prea tare sa fii super frumoasa, ci mai degraba sa emani o stare de spirit vesela si incitanta, sa fii sigura pe tine, cunoscatoare de limbi straine, chiar si numai la nivel conversational, pentru a fi cat mai placuta de cei care intra in contact cu tine prin intermediul online-ului. Un model de videochat angajat in cadrul Lucky Studio Iasi este cu siguranta, asa cum sugereaza numele studio-ului, norocos, dar si inteligent.

Odata ce vei fi patruns in lumea roz a fetelor de la Lucky Studio, te vei simti ca si cum ai fi patruns intr-o familie unita, calda si primitoare, care te va suprinde prin faptul ca ii va pasa de persoana ta, de fizicul tau, de problemele si nevoile tale, dar si de avantajele de care vei beneficia odata ce te vei fi prinsa in acest joc.

Lucky Studio IasiAsa cum spuneam, o fata Lucky este o fata norocoasa! Cine ar mai putea profita asa cum profita ea de un spatiu primitor si frumos decorat, de o camera cu un design sexy sau incitant, de un echipament super profesionist si de ultima generatie cu care sa poata conversa si interactiona cu lumea din afara, dar si de sesiuni relaxante de spa si de aromaterapie, dar si de beauty din partea celor mai chic saloane de cosmetica din Iasi sau de propriul make-up artist care o machiaza exact dupa cum isi doreste aceasta?

Accesoriile elegante si romantice, sexy si obraznice, tinutele sumare, dar nu vulgare, cu care se afiseaza in fata domnilor interesati o fac pe frumoasa femeie care este angajata ca model sa para ca joaca un rol foarte important intr-un film de succes la Hollywood. Cine si-ar putea dori altceva mai mult decat un loc in care sa dea frau liber imaginatiei si dorintelor, dar si sa se simta minunata si speciala si sa primeasca bani multi de pe urma fiecarei intrevederi virtuale cu un admirator de pe site-ul de videochat?

9 comentarii:

  1. Da nu numai din iasi ca eu sunt din provincie spre ex. Da iti dau ei cazare sau naveta daca e necesar. Da numai sa spui cum poti; ei au grija de fetele lor acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. E super ca sunt numai fete si lucreaza ele cu ele acolo. Am o gramada de prietene si stii cum e faci ca la clubul gagicilor. ;)) chiar e fain asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti exersezi si limbile straine deci avantaje ai. Ca doar chat-uiesti acolo si trebuie sa stii ceva engleza sau franceza dar daca nu stii prea mult la inceput te ajuta si ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarul e ca trebuie sa arati bine si la Lucky te ajuta ei. Ce, imi permiteam eu sa fac schimbare de look? sau sa port pantofi cu toc? Nu aveam bani sincer. acuma am mania pantofilor si numai de astia port:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca te ajuta si sa inveti despre tine mai multe, sa te dezvolti, sa fii mai aranjata asa ca pentru tine. Barbatii te admira pentru asta, clar!

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima data eram ca speriata de bombe ca eram mai timida. Da acum sunt asa de relaxata si imi place pentru ca am bani de toate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai asta e si motivul principal cred. Da nu e ca faci compromis pentru ca aici vii ca la o prezentare. Fetelor, va spun eu castigi bani si nu este greu sa faci asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Karla, ce inseamna ca nu e greu? Pe bune, am auzit o gramada de fete cu Lucky in sus, Lucky in jos parca suna bine aici. Iti dai mailul meu daca raspunzi sa imi pov putin. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Intra pe site le ei, acolo vezi tot. E super faina aici ca iti ofera ajutor. Iti schimba par, tot, te machiaza inainte de munca si totul pe contul lor nu trebuie sa ai tu machiaje sau ceva.

    RăspundețiȘtergere