Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, iulie 22, 2015

Castiga o masuta de cafea!

Castiga o masuta de cafea!
Dintotdeauna mi-au placut competitiile si concursurile care au un scop final pozitiv, indiferent ca sunt mai mici sau mai mari, indiferent ca pun la bataie premii mai putine sau mai multe. Si mi-am propus in perioada urmatoare sa ma inscriu in cat mai multe astfel de concursuri si competitii, in masura timpului disponibil binenteles, pe care sa le promovez apoi si pe blog, acolo unde se vor regasi cu siguranta mai multe articole de acest gen.

Si daca in ultimul articol am scris despre "ComPETitia Lidl", care este in plina desfasurare, astazi am ales sa scriu despre concursul organizat de catre Acasa.ro, concurs in urma caruia putem castiga o masuta de cafea cu blat de sticla securizata, cu un cadru din metal si lemn, pe care putem aseza in fiecare dimineata mult asteptata ceasca sau cana de cafea, depinde de preferinte, pe care sa o sorbim in liniste impreuna cu familia, asta daca nu suntem binenteles presati de timp.

Ca o paranteza, poza de prezentare a acestui concurs imi aduce aminte de articolul "Din ciclul cum ne complicam noi viata inutil!", pe care l-am publicat luna trecuta pe blog, in care subliniam o veche meteahna de-a noastra, a romanilor, de a complica lucrurile in loc sa le simplificam. Uitati si voi cat de frumoasa este poza de mai sus? Cata liniste ne poate aduce numai la o simpla privire! Va dati seama ce frumos ar fi sa locuim in astfel de locuinte, simplu, frumos si eficient amenajate?

Revenind la concurs, tot ce trebuie sa facem pentru a ne inscrie in acesta este sa rezolvam un puzzle mai mult decat simplu, in urma caruia vom descoperi cum arata un living modern marca Lem's. Odata asezate piesele la locul lor, vom descoperi o sugestie de amenajare a livingului, in culori vesele, precum un "cocktail de vara"! Dupa efectuarea acestui puzzle mai trebuie doar sa completam un formular cu datele noastre de contact si suntem deja intrati in competitie.

Mai trebuie sa mentionez ca perioada de desfasurare a concursului organizat de catre Acasa.ro este intre 8 iulie si 8 august 2015, deci o luna de zile, asta inseamna ca mai sunt 17 zile de concurs, timp suficient cat sa va inscrieti si voi, iar desemnarea castigatorului se va face la 2 zile distanta fata de incheierea acestuia, respectiv in data de 10 august. Simplu, frumos si eficient precum amenajarea livingului din poza! J

Mult succes! J

Sursa: Acasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu