Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, iulie 28, 2015

Ma gandesc la Tine iar si iar, Mare Albastra...

Cu laptopul pe sezlong la mare
Foto: BusinessMagazin.ro
Conduceam zilele trecute spre serviciu si intr-o intersectie semaforizata ascultam in liniste un post de radio, nu imi mai aduc aminte care, pentru ca nu am unul preferat. Ce imi aduc aminte in schimb este ca cei doi prezentatori ai acelui post de radio, foarte simpatici de altfel, prezentau emisiunea matinala de la maaaaare. Iar eu urmam sa stau cel putin 8 ore intr-o incapere cu patru pereti si sa robotesc in 30-32 de graaaaade. J

Stiu, sa tot fugi in luuuuume, dar ce sa fac si eu, sunt doar un muritor de rand, muritor de rand ce are nevoie de un venit pentru a se intretine si pentru a pune umarul si la intretinerea familiei, pentru ca "familia Telcu" din cazul de fata este compusa din mama, tata si un copil de 2 anisori si cateva zile, "familie Telcu" ce nu isi permite sa se rupa de servicii si sa plece la maaaaare, cel putin nu anul acesta, chiar daca gandurile noastre tot acolo se indreapta.

Colac peste pupaza, dupa mica lor prezentare, de la maaaaare, au mai "dat drumul" si la o melodie de sezon, ce a cam pus destul de multa sare pe rana:
"Ma-ntorc la Tine iar si iar Mare Albastra
Cum se intoarce valul tau, vesnic la mal
Ma-ntorc la Tine iar si iar Mare de soare
Si-as vrea sa-ti fiu doar eu mereu, unicul val" 

Va inchipuiti ca prima mea intentie a fost sa fac cale intoarsa, sa imi iau copilul de acasa si sotia de la serviciu si sa mergem cu totii direct la maaaaare! Noroc ca semafooooorul s-a schimbat in verde iar traficul era foarte aglomerat si am fost fortat in aceste imprejurari sa uit instant de maaaaare si sa ma duc direct la "plantaaaaatie", sa mai "culeg niste bumbaaaaaac", pentru ca recolta este una foarte bogata si anul acesta, iar noi, "culegatorii de bumbac", suntem cam putini.

Nu va ascund faptul ca in drum spre casa m-am gandit ca intr-o viata de vis mi-ar placea sa imi pot castiga existenta din blogging si ma deplasez cu familia vara la mare si iarna la munte, precum o fac mare parte din posturile de radio din tara, iar in rest sa stam la casa si nu la bloc, in casa noastra si nu in chirie, pentru a putea scrie articole cat mai aproape de natura, pentru ca natura ma inspira cel mai mult atunci cand scriu, eu fiind un mare iubitor al naturii.

Si cum incepe vara, cum gandurile mele se indreapta direct spre maaaaare, pentru ca vara marea ma inspira cel mai mult si ma inspira nu numai in scris, ci si in tot ceea ce fac. Deja imi imaginez cum ar fi sa stau pe un sezlong la mare, sa mai scriu un articol, sa mai fac o baie in mare, sa mai scriu un articol, sa mai beau o bere rece, sa mai scriu un articol, sa mai mananc un mic, sa mai scriu un articol si asa mai departe. Da, cum ar fi sa traiesti o astfel de viata? Cum ar fi? Stiu, sunt un visator:

"Un visator! Dar lasa-ma asa, te rog nu ma schimba!
Un visator! E bine-n lumea mea!
Visator! Sunt doar un visator si de ar fi sa mor!
Visator! Tot am sa invat sa zbor!" 

Da, sunt un visator, dar nimeni nu ma poate impiedica sa visez! J Speranta moare ultima! Pe voi ce loc va inspira cel mai mult vara si unde v-ar placea sa scrieti in sezonul calduros? Sa fiti iubiti! J

Articol scris la provocarea Blogal Initiative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu