Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, iulie 09, 2016

Vara asta, toate drumurile duc la premii!

Foto: Rompetrol.ro
Asa cum ne-a obisnuit in toate verile din ultimii ani, Rompetrol lanseaza si in aceasta vara un concurs pentru clientii sai fideli. Si daca vara trecuta trebuia sa facem si selfie-uri prin statiile Rompetrol pentru a putea castiga un BMW, de data aceasta concursul consta doar in achizitii de produse Rompetrol de un anumit prag valoric, cu premii instant si premii obtinute prin tragere la sorti in urma inscrierii bonurilor fiscale prin SMS.

Dar despre ce este vorba mai exact?
Clientii care cumpara produse din statiile Rompetrol in perioada 1 iulie - 31 august 2016 de minimum 100 lei primesc la alegere unul din urmatoarele premii garantate: un odorizant, un breloc sau un pachet de servetele umede, iar clientii care cumpara produse de minimum 200 lei primesc la alegere unul dintre urmatoarele premii garantate: un parasolar, un lichid de parbriz sau un stick de memorie.

Mai mult decat atat, trimiterea numerelor bonurilor fiscale prin SMS la 1822 asigura participarea la o tombola saptamanala, ce ofera drept premii 8 "ecosisteme Samsung" cu gadget-uri pentru intreaga familie, ecosisteme formate din: telefon Samsung Galaxy S7 Edge, TV SUHD 65", tableta Galaxy Tab S2 9.7", Gear Virtual Reality si Smart Watch Gear S2.

Promotia se desfasoara in perioada 1 iulie 2016 – 31 august 2016, in statiile Rompetrol participante. Regulamentul official al campaniei este disponibil gratuity in statiile Rompetrol participante, pe site-ul Rompetrol.ro sau la Infoline 021 207 00 22. Valoare totala a premiilor este de 2.468.444,01 lei, TVA inclus. Premiile se acorda in limita stocului disponibil.

Cu alte cuvinte, vara asta, toate drumurile duc la premii! Sa fiti iubiti! J

Sursa: Rompetrol.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu