Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, septembrie 27, 2016

Zilele Portilor Deschise Unilift

Zilele Portilor Deschise Unilift
Unilift Serv este o firmă care pe parcursul activității s-a făcut cunoscută prin distribuirea echipamentelor atât pentru uz profesional, cât și pentru cel industrial. Caracteristica dominantă a produselor din portofoliul Unilift este calitatea.

Cel mai nou eveniment organizat de echipa este prilejuit de aniversarea a 5 ani de activitate pe piața românească. Zilele Porților Deschise la Unilift vor avea loc pe 29 și 30 septembrie 2016, între orele 9-17, la sediul din str. Calea Trotușului, nr. 279, loc. Dărmănești, jud. Bacău.

Cu această ocazie, Unilift oferă 10% reducere la achiziția unui produs sau echipament din portofoliu în limita stocului disponibil până la finalul anului pentru cei care participă la eveniment. De asemenea, Unilift oferă 3 premii la completarea formularului de feedback la tombola aniversară. Produsele profesionale pentru curățare cu care vor pleca câștigătorii sunt: un aspirator Starmix, un echipament de măturat Karcher și un covor antimurdărie ABI.

Calitatea echipamentelor puse în vânzare va fi testată în cadrul sesiunilor demonstrative programate. Unilift va susține teste demonstrative pentru gama de produse de curățare (echipamente și sisteme de aspirare profesională, pompe și curățitoare cu presiune, detergenți inovativi), pentru utilajele multi-funcționale, pentru produsele profesionale de localizare, inspecție, diagnoză și reparație de țevi/conducte/canalizări, pentru instalațiile de sablare și compresoarele de aer, etc. Cu implicarea partenerilor, Unilift Serv oferă posibilitatea de a testa o gamă largă de unelte de lucru electrice și manuale, dar și echipamente pentru transport și stivuit mărfuri.

Tot în cadrul Zilelor Porților Deschise la Unilift, partenerii interesați pot afla detalii despre categoriile de produse profesionale ce se adresează tuturor domeniilor: agricultură, industrie, retail, automotive, horeca, construcții, firme de curățenie, etc.

Personalul, calificat şi instruit temeinic, asigură consultanţă de specialitate şi un service competent, la nivelul celor mai recente progrese ale tehnicii. Rezultatul îl constituie clienţii pe deplin mulţumiţi.

Sursa: Anca Balaban, Marketing Manager Unilift Serv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu