Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, ianuarie 16, 2017

Vrem televiziunile locale in grila de programe RCS-RDS Bacau, dar si in grilele celorlalti furnizori de cablu care nu le retransmit!

Petitie online
Foto: PetitieOnline.com
Dupa o perioada mai lunga de timp in care orasul Bacau nu a mai avut nicio televiziune locala activa, lucru care este destul de rusinos avand in vedere ca suntem un oras de aproximativ 150.000 de locuitori, incepand din anul 2016 avem 2 televiziuni locale active: Euro TV Bacau si Tele 1 Bacau.

Toate bune si frumoase, numai ca aceste televiziuni locale nu sunt retransmise de toate firmele de cablu din Bacau. Cel putin RCS-RDS, acolo unde sunt abonat de cativa ani buni si sunt in general multimit de serviciile primite, nu retransmite niciun post de televiziune din cele 2 mentionate mai sus. 

Am sunat la servicul clienti RCS-RDS de 2 ori pana acum (o data in 2016 si o data in 2017) si mi s-a raspuns politicos ca o sa mi se in evidenta propunerea facuta (introducerea in grila a celor 2 posturi locale), dar pana acum nicio modificare in grila de cablu.

Un motiv in plus sa fac aceasta petitie online, pe care sa o semnam cat mai multe persoane din Bacau, pentru ca cererea noastra sa aiba o rezonanta cat mai puternica, pentru ca de unul singur sansele de avea sorti de izbanda sunt aproape nule.

In concluzie, fara sa suparam pe nimeni, vrem televiziunile locale in grila de programe RCS-RDS Bacau, dar si in grilele celorlalti furnizori de cablu care nu le retransmit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu