Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, august 15, 2017

Incepe un nou sezon de Liga a 4-a!

AJF Bacau
La sfarsitul saptamanii incepe un nou sezon de Liga a 4-a, mai exact sezonul 2017-2018! Un motiv de bucurie, cel putin pentru mine, un mare iubitor al fotbalului bacauan! De altfel, Campionatul Judetean de Fotbal a fost intotdeauna o atractie pentru mine, de mic copil ducandu-ma pe stadioanele din oras sa vad pe langa meciurile FCM-ului si meciurile echipelor Letea, Robinete Industriale, Pambac, Consart etc.

Revenind la sezonul 2017-2018 al Ligii a 4-a, acesta vine cu cateva noutati fata de sezonul precedent, despre a carui deznodamant am scris si eu un articol in luna iunie. In primul rand, se va trece de la o serie de 16 echipe la una de 18 echipe, ceea ce inseamna ca vom avea 34 de etape in loc de 30, cate au fost in sezonul trecut. In al doilea rand, echipele sunt obligate sa foloseasca in toate meciurile cel putin un jucator sub 19 ani, fata de cel putin un jucator sub 21 de ani in sezonul trecut.

Noul sezon de Liga a 4-a, sezon pe care voi incerca sa il promovez cat mai mult pe blog-ul meu personal, mai ales ca presa locala il cam evita din pacate in ultimul timp, se anunta unul foarte disputat, mai ales ca avem deja 3 favorite certe la castigarea Campionatului Judetean de Fotbal, respectiv ACS Gauss Bacau (ce va juca cu lotul SC-ului din sezonul trecut in locul Biruintei Letea Veche), CSSM Bacau si AS Viitorul Curita, la care se adauga binenteles si AS Vointa Oituz, ACS Viitorul Nicolae Balcescu, AS Vulturul Magiresti si AS Vointa Garleni, echipe ce au terminat sezonul trecut pe locurile 2, 3, 4 si respectiv 5.

Dar iata si programul primei etape, care se va juca in zilele de sambata si duminica, 19 august, respectiv 20 august 2017:

  • AS Filipesti - AS Viitorul Curita (sambata, 19 august, ora 11.00)
  • AS Vointa Oituz - ACS Gloria Zemes (duminca, 20 august, ora 11.00)
  • CSSM Bacau - AS Negri (sambata, 19 august, ora 18.00)
  • ACS Viitorul Nicolae Balcescu - CS Dofteana (sambata, 19 august, ora 18.00)
  • ACS Gauss Bacau - AS Aripile Cleja (sambata, 19 august, ora 18.00)
  • CS UZU Darmanesti - AS Vointa Garleni (sambata, 19 august, ora 18.00)
  • AS Siretul Bacau - AS Magura Casin (sambata, 19 august, ora 18.00)
  • AS Vulturul Magiresti - CSM Moinesti (duminca, 20 august, ora 11.00)
  • AS Flamura Rosie Sascut - AS Tg. Ocna (duminca, 20 august, ora 11.00)

In ceea ce ma priveste, in sezonul 2017-2018, voi fi clar un fan declarat Gauss Bacau si asta in primul rand datorita faptului ca apreciez foarte mult grupul lor, un grup foarte frumos, foarte valoros, ce joaca fotbal din placere si mai ales, ce joaca mereu la victorie! I-am urmarit indeaproape in sezonul trecut, atunci cand au activat in Liga a 3-a, sub numele de SC Bacau si am numai cuvinte de lauda la adresa lor!

Asta nu inseamna ca nu le voi tine pumnii si celor de la CSSM Bacau, un lot foarte tanar, ce provine din fostii juniori ai SC-ului, ce joaca acum sub tutela Clubului Primariei Bacau, ce au reusit o promovare foarte frumoasa din Liga a 5-a, chiar in primul sezon de activitate, celor de la Viitorul Curita, ce au castigat sezonul anterior de Liga a 4-a, dar si tuturor participantelor din noul sezon, carora le doresc mult succes!

Deci, sa inceapa noul sezon de Liga a 4-a! J

UPDATE: Deoarece Vointa Tg. Ocna nu s-a putut inscrie in campionat datorita unor probleme de ordin financiar, FC Dinamo Bacau, echipa care urma sa se inscrie anul acesta in Liga a 5-a, a incheiat un contract de cesiune cu echipa din Tg. Ocna si va activa in locul acesteia in Liga a 4-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu