Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, octombrie 14, 2017

"Aleea Demo" din Parcul Cancicov!

Aleea Demo din Parcul Cancicov
Articolul de astazi vine din Parcul Cancicov si este despre "Aleea Demo"! Da, nu ma injurati, am inceput sa botez obiectivele nereusite ale Bacaului! Si acest lucru pentru ca m-am saturat sa vad in orasul meu atat de multe obiective degradate, in paragina sau neterminate! Aceasta alee din imagine, pe care cred o stiti deja cu totii, are o istorie tare ciudata! In vremea fostei administratii s-a inceput pavarea acesteia, dupa care lucrarea a ramas in coada de peste! Tipic, nu?

Am stat si m-am gandit si ma gandesc de fiecare data cand trec pe aceasta alee, ce au dorit sa faca conducatorii orasului de la acea vreme prin pavarea acesteia. Au avut in proiect pavarea aleilor intregului parc si au inceput cu un demo, sa vada cum iese? Au avut niste pavele in plus si nu au avut unde sa le puna? Au vrut doar sa faca o singura alee pavata, ca sa fie diversitate de alei in parc? Cine sa mai inteleaga deciziile conducatorilor orasului Bacau de 5 ani si cateva luni incoace?

Cert este ca "Aleea Demo" nici macar nu este terminata si arata si ca naiba! Si copilul meu de 4 ani si 3 luni se uita ciudat cand o traversam si parca ma intreaba din priviri: ce este asta, tati? Oricum Parcul Cancicov are aleile din ce in ce mai deteriorate, presarate cu multe gropi si denivelari. Despre iluminatul acestuia ce sa mai spun? Cand a fost Street Food Festival, pe portiunea de la intrarea in parc de la Pedagogic si pana la chioscul de inghetata "Betty Ice", din  aproximativ 15 stalpi, doar 3 sau 4 erau functionali! Buna treaba, nu?

Cred ca "Aleea Demo" este de pana la urma o mostra din ceea ce se intampla de mai bine de 5 ani in orasul Bacau. Proiecte neterminate, obiective in paragina, cladiri deteriorate, multa mizerie si multe alte nerealizari. De peste 5 ani tot auzim promisiuni din stanga si din dreapta ca lucrurile vor intra pe fagasul normal, dar noi ne afundam din ce in ce mai mult in mocirla, de acolo de unde va fi din ce in ce mai greu de iesit! Dar mergem inainte, cum altfel? J

PS: Ne apropiem cu pasi repezi de o noua zi de 21, atunci cand "celebram" o noua luna de cand trebuia sa se taie panglica la "Parcul Fagaras", 3 luni mai exact, iar pe frontul Fagaras nu mai misca nimeni de mult timp de acum! Doar caini si cai comunitari! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu