Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, noiembrie 10, 2017

Hai Pisicile Rosii, hai Bacaul!

Pisicile Rosii Bacau - Armonia Dolhesti
Foto: Pisicile Rosii
Incet, dar sigur, se apropie un nou week-end, un motiv in plus de bucurie pentru iubitorii de fotbal din judetul Bacau, care au de urmarit nu mai putin de 14 meciuri. Capul de afis al acestui sfarsit de saptamana este de departe meciul "Pisicilor Rosii" de duminica de pe stadionul "Lucretiu Avram" (Proletarul), atunci cand bacauancele noastre vor intalni fetele de la Armonia Dolhesti, in ultimul meci de pe teren propriu din acest an, in ultima etapa "Pisicile" urmand sa se deplaseze la Craiova pentru a juca cu Real 2 din localitate.

Cu un moral bun dupa 4 puncte obtinute in ultimele 2 jocuri, o victorie acasa cu CS Navobi Iasi si apoi un egal in deplasare cu ACS Viitorul Reghin, 4 puncte care le-au ajutat pe fetele noastre sa se mentina pe locul 6, dupa 5 etape disputate in actualul sezon de Liga a 2-a, FC Magura 2012 Bacau (Pisicile Rosii), a caror partener media sunt mandru ca este si blog-ul meu constantins.ro, va incerca duminica sa isi ia la revedere de la suporterii bacauani cu un rezultat pozitiv, chiar daca vor juca impotriva unei echipe puternice din prima jumatate a clasamentului.

„Asociatia Fotbal Club Măgura 2012 – “Pisicile Rosii” este o asociatie care promoveaza valorile sportive in materie de fotbal feminin, seniori si juvenil, dar in acelasi timp isi indreapta eforturile si catre un succes pe plan social. Fotbalul feminin nu este doar un sport, ci si un fenomen social. Un sport si un concept nou pentru egalitate de sanse. Eforturile noastre se regasesc in comunitate. Pentru noi, fotbalul feminin inseamna sport, educatie, sanatate, dar si un cadru organizat in care oamenii sunt pregatiti pentru a-si dezvolta capacitatile profesionale.” (sursa: Asociatia Fotbal Club Măgura 2012)

Cu mentiunea ca Aerostar Bacau va juca sambata de la ora 14 la Galati, in compania Metalosport, de acolo unde ii asteptam sa vina cu toate cele 3 puncte puse in joc si ca FC Onesti Fotbal Feminin a jucat meciul etapei a 6-a de Liga a 3-a in avans duminica trecuta cu Real 3 Craiova, scor 1-1, iata toate meciurile de fotbal care se vor juca la sfarsit de saptamana in judetul Bacau:

Liga a 2-a, fotbal feminin, etapa a 6-a:
  • FC Magura 2012 Bacau (Pisicile Rosii) - Armonia Dolhesti, duminica, 12 noiembrie, ora 11.00, stadion "Lucretiu Avram" (Proletarul) 
(sursa: Pisicile Rosii)

Liga a 4-a, etapa a 13-a:
  • AS Filipesti - AS Flamura Rosie Sascut, sambata, 11 noiembrie, ora 11.00
  • AS Vointa Oituz - AS Vulturul Magiresti, duminica, 12 noiembrie, ora 11.00
  • CSM Bacau - AS Siretul Bacau,  sambata, 11 noiembrie, ora 14.00
  • AS Viitorul Curita - CS UZU Darmanesti,  sambata, 11 noiembrie, ora 14.00
  • ACS Gloria Zemes - ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*), duminica, 12 noiembrie, ora 11.00
  • AS Aripile Cleja - AS Negri,  sambata, 11 noiembrie, ora 14.00
  • AS Magura Casin - AS Vointa Garleni, duminica, 12 noiembrie, ora 11.00
  • CSM Moinesti - CS Dofteana,  sambata, 11 noiembrie, ora 11.00
  • FC Dinamo Bacau - ACS Viitorul Nicolae Balcescu,  sambata, 11 noiembrie, ora 11.00
(sursa: AJF Bacau)

Liga a 5-a, etapa a 11-a:
  • AS Biruinta Letea Veche Bacau - AS Viitorul Urechesti, duminica, 12 noiembrie, ora 11.00
  • AS Viitorul Garleni - AS Zorile Faraoani, duminica, 12 noiembrie, ora 11.00, jocul se va disputa la Faraoani
  • CS Aerostar - AS Lumina Itesti, duminica, 12 noiembrie, ora 11.00
  • AS Viitorul Gioseni - AS Barsanesti, duminica, 12 noiembrie, ora 11.00
(sursa: AJF Bacau)

Nu imi ramane decat sa va invit pe stadioanele din judetul Bacau pentru a urmari meciurile echipelor voastre preferate! Hai Pisicile Rosii, hai Bacaul! J

* FCM 1950 Bacau este proiectul suporterilor FCM Bacau, care doresc sa reinvie prima echipa a Bacaului, cu tot cu palmares, un palmares ce incepe in anul 1950, anul nasterii clubului de fotbal bacauan si se termina in vara anului 2012, atunci cand, din pacate, echipa nu a mai fost inscrisa in campionat; daca va reusi acest proiect, ceea ce ne dorim cu totii, ACS Gauss Bacau, o echipa cu multi jucatori care au jucat in trecut chiar pentru FCM Bacau si care formeaza un grup foarte frumos si valoros, ce au in ei spiritul FCM Bacau, va deveni din retur FCM 1950 Bacau.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu