Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, noiembrie 30, 2017

Tuburi metalice de protectie a cablurilor. Cand trebuie sa reziste, alege Lapp!

Tuburi metalice Sylvin
In medii industriale dure, retelele de cabluri necesita o protectie eficienta in fata agresiunilor mecanice, chimice, termice sau climatice. Tuburile de protectie permit gruparea si sigilarea cablurilor si, mai ales, protejarea lor impotriva solicitarilor de tot felul. Metalul (otel galvanizat, otel inoxidabil) este adesea materialul solicitat pentru realizarea tuburilor de protectie, deoarece este mai rezistent la intemperii, la substante chimice, la zgarieturi si lovituri.

Cand trebuie sa reziste, alege Lapp!
Lapp Group este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de cabluri electrice industriale si accesorii (tuburi de protectie, presetupe, conectori industriali, sisteme de etichetare) din lume.

In laboratoarele moderne Lapp,  tuburile de protectie sunt testate cu mult peste situatiile care pot aparea in timpul functionarii normale a acestora. Inginerii Lapp masoara impactul diferitelor solicitari mecanice, termice, chimice sau impactul radiatiilor asupra tuburilor de protectie a cablurilor, pentru a se asigura ca doar cele mai bune ajung in proiectele clientilor.

Lapp ofera nu numai produse de calitate, ci si asistenta tehnica in scopul alegerii solutiei optime pentru maximizarea performantelor tehnice si minimizarea costurilor.


Tuburi metalice cabluri

è Tub de protectie spiral din otel galvanizat cu profil cu o singura inclichetare. Tub de protectie metalic elicoidal, cu profil blocat.
Beneficii: rezistenta mare la zdrobire, flexibil, rezistenta mecanica mare, rezistenta la caldura.
Aceste tuburi de protectie metalice pot fi utilizate in domenii precum: tehnologii pentru automatizari, inginerie mecanica, procese tehnologice, material rulant, aplicatii cu solicitari mecanice ridicate.

è Tub de protectie spiral din otel galvanizat cu profil cu o singura inclichetare si protectie EMC.
Creat pentru zonele unde interferentele electromagnetice pot sa apara: inginerie mecanica, industria auto, tehnologii de transport, aplicatii feroviare/ constructia de vehicule.

è Tub de protectie flexibil, din otel inoxidabil, pentru solicitari mecanice ridicate. Foarte rezistent la coroziune. Tub de protectie metalic elicoidal, cu profil blocat.
Beneficii: rezistenta mare, rezistent la coroziune, flexibil, pentru solicitӑri mecanice ridicate, rezistenta la caldura.
Aceste tuburi de protectie a cablurilor pot fi utilizate in domenii precum: aplicatii offshore, tehnologia de masura, procese tehnologice, in interioare umede sau exterior, aplicatii cu solicitari mecanice ridicate.

è Tub de protectie din otel inoxidabil cu profil AGRAFF (cu inclichetare dubla) pentru solicitari mecanice ridicate, foarte rezistent la coroziune. Tub metalic de protectie spiral din inox cu profile inclichetate.
Beneficii: rezistent la torsiune si foarte flexibil, rezistent la coroziune, pentru solicitӑri mecanice ridicate, permite instalarea in sol si in mediu exterior, rezistenta mare.
Domeniul de utilizare: aplicatii offshore, tehnologia de masura, procese tehnologice, industria metalurgica, aplicatii in medii cu cele mai mari solicitӑri mecanice.

è Tub de protectie spiral din otel galvanizat cu impletitura de protectie din lite de otel galvanizat. Protejeaza impotriva particulelor incandescente de metal.
Beneficii: protejeaza impotriva aschiilor fierbinti, rezistenta mare, rezistenta mare la zdrobire, flexibil, pentru solicitӑri mecanice ridicate.
Utilizat in zone unde cablurile si conductorii pot fi deteriorati de scantei de sudurasi aschii fierbinti, inginerie mecanica, procese tehnologice, tehnologii pentru automatizari, aplicatii cu solicitari mecanice ridicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu