Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

duminică, februarie 11, 2018

Din ce in ce mai aproape de promovare!

Stiinta Bacau-CS ProVolei Arad
Foto: Sport.Bacaul.ro
Week-end-ul cu numarul 6 din anul 2018 nu a fost unul foarte fructuos pentru echipele bacauane, din 4 meciuri disputate am obtinut doar o victorie si nu mai putin de trei infrangeri, din care doua infrangeri la limita si o infrangere la scor. Cea mai mare performanta a sfarsitului de saptamana a fost reusita de Stiinta Bacau Volei Masculin, care a castigat la 0 meciul cu ProVolei Arad si pastreaza in continuare sanse mari la promovarea in prima divizie a tarii.

In al doilea meci de volei de sambata de la Sala Sporturilor, fetele noastre au cedat greu in decisiv, chiar daca au condus la un moment dat cu 12-10. Pentru "studentele" noastre a fost al 3-lea meci consecutiv foarte greu, 3 meciuri pierdute la limita, iar saptamana viitoare mai au de jucat alte 3 jocuri, 2 meciuri ceva mai usoare, marti cu Medicina Tg. Mures, respectiv joi cu U Cluj si duminica un meci foarte greu cu Volei Alba Blaj.

Si handbalistele noastre au pierdut la limita sambata in deplasarea de la Plopeni, scor 35-33, dupa ce la pauza a fost 17-16. A treia infrangere suferita in week-end a fost la scor si a venit de la "aviatorii" nostri, care au pierdut cu 5-0 la Miroslava, in amicalul jucat cu echipa din localitate, Stiinta, dupa ce la pauza era deja 2-0. ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) nu a mai jucat sambata la Chiscani amicalul cu Sporting deoarece echipa din Chiscani a renuntat la acest meci de pregatire cu doar doua zile inainte de meci.

Dar iata si rezultatele inregistrate de echipele bacauane in week-end:

Fotbal masculin, CS Stiinta Miroslava - Aerostar Bacau 5-0 (2-0), meci amical, disputat vineri la Miroslava, judetul Iasi, pe Stadionul Miroslava (sursa: pagina de Facebook Stiinta Miroslava)

Handbal feminin, Activ CSO Plopeni - Stiinta Bacau 35-33 (17-16), meci contand pentru etapa a 20-a Diviziei A, Seria A, disputat sambata la Plopeni, la Sala Polivalenta (sursa: FRH.ro)

Volei feminin, Stiinta Bacau - CSM Targoviste 2-3 (24, -13, 23, -18, -13), meci contand pentru etapa a 15-a a Diviziei A1, disputat sambata la Bacau, la Sala Sporturilor (sursa: SportBacaul.ro)

Volei masculin, Stiinta Bacau - ProVolei Arad 3-0 (18, 20, 18), meci contand pentru etapa a 9-a a Diviziei A2, Seria Vest, disputat sambata la Bacau, la Sala Sporturilor (sursa: SportBacaul.ro)

Da, se pare ca nu a fost cel mai bun week-end pentru echipele bacauane, dar speram ca week-end-ul viitor sa ne aduca mai multe victorii la Bacau! Hai Bacaul! J

* FCM 1950 Bacau este proiectul suporterilor FCM Bacau, care doresc sa reinvie prima echipa a Bacaului, cu tot cu palmares, un palmares ce incepe in anul 1950, anul nasterii clubului de fotbal bacauan si se termina in vara anului 2012, atunci cand, din pacate, echipa nu a mai fost inscrisa in campionat; daca va reusi acest proiect, ceea ce ne dorim cu totii, ACS Gauss Bacau, o echipa cu multi jucatori care au jucat in trecut chiar pentru FCM Bacau si care formeaza un grup foarte frumos si valoros, ce au in ei spiritul FCM Bacau, va deveni din sezonul urmator FCM 1950 Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu