Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, aprilie 14, 2018

"Romania neimblanzita" a ajuns si la Cinema City Bacau!

"Romania neimblanzita"
Foto: Auchan.ro
De ieri, 13 aprilie, "România neîmblânzită" a ajuns şi la Cinema City Bacău! Auchan România ne invită astfel să mergem la film, să facem cunoștință cu ursul, râsul, lupul, fluturele și alți rezidenți ai "României neîmblânzite", să trăim momente intense de acțiune cu duelurile armăsarilor din Delta Dunării, să râdem cu drag și candoare la pățaniile puilor de urs sau să stăm cu sufletul la gură când acvila de munte pune ochii pe un iepuraș.

Lupta pentru  supraviețuire a animalelor sălbatice din România oferă un spectacol memorabil, pe parcursul celor patru anotimpuri, pe care nu trebuie să îl ratăm. Filmul documentar "România neîmblânzită" este nucleul unui proiect amplu și inedit de responsabilitate socială inițiat de Auchan Retail România. Filmul este finanțat de Auchan și de ONG-ul de mediu TENT – The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off The Fence.

Iată si prezentarea oficială a documentarului:


Filmul documentar "România neîmblânzită" poate fi vizionat în Bacău la Arena Mall, în cadrul Cinema City, după următorul program:
  • Sâmbătă, Duminică: 11:40, 13:50, 15:20, 17:20, 19:20, 21:20
  • Vineri, Luni-Joi: 13:50, 15:20, 17:20, 19:20, 21:20

Sursa: Auchan Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu