Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, aprilie 16, 2018

3 idei pentru a-ti amenaja curtea sau gradina cu pietris decorativ si piatra naturala decorativa

coperta

Pietrisul decorativ este o solutie ieftina si practica pentru amenajarea curtii sau gradinii. Este adesea ales pentru calitatile estetice, insa putini stiu ca pietrisul decorativ are si beneficii practice. Pietrisul decorativ ofera protectie impotriva eroziunii, filtreaza apa si rezolva problemele de drenaj ale pamantului din curte sau gradina.

Piatra naturala decorativa, sub forma poligonala sau de tip panel, piatra de rau, dar si placile de travertin, pot contribui la o amenajare deosebita a gradinii tale. Poti folosi piatra naturala decorativa pentru a delimita gradina de casa, pentru a crea mici carari/poteci printre flori, precum si pentru a pava terasa unde savurezi vara o limonada rece cu menta.

Amenajata corespunzator, orice gradina sau curte, indiferent de dimensiuni, poate fi transformata intr-un spatiu fermecator. Si toate acestea fara o investitie financiara prea mare!

Iata 3 idei pentru inspiratie:

1.            Forme geometrice din petris decorativ.
Daca ai gazon in curte, creeaza mici cercuri in scop pur decorativ. Poti, de asemenea, sa realizezi incadraturi in forma de cerc sau patrat in jurul copacilor. Pietrisul decorativ alb sau crem este ideal pentru a crea un contrast interesant cu verdele-crud al ierbii. O solutie decorativa simpla si ieftina.

piatra decorativa si pietris decorativ

pietris decorativ copac

2.            Carari din piatra naturala si pietris.
Fie peste cararea presarata cu pietris decorativ plasezi placi din piatra naturala intr-o culoare similara sau contrastanta, fie creezi o poteca din piatra naturala poligonala si decorezi marginile cu pietris. Va schimba cu totul aspectul gradinii.

piatra decorativa si pietris decorativ

piatra decorativa si pietris decorativ

3.            Terase sau spatii de relaxare pavate cu pietris si piatra naturala decorativa de exterior
Ai multiple optiuni de design, in functie de buget si preferinte. Iata 3 idei care noua ne plac:

è    Decorarea unei portiuni din gradina cu pietris decorativ si plasarea unor scaune si a unei mese din fier forjat si lemn pentru relaxare si socializare.

piatra decorativa si pietris decorativ

è    Pavarea spatiului de relaxare cu piatra naturala si umplerea spatiilor cu pietris decorativ. Pentru un efect vizual deosebit, ca in reviste, alege piesele de mobilier intr-o culoare contrastanta cu cea a pietrei naturale.

piatra decorativa si pietris decorativ

è Combinarea placilor de travertin cu pietris decorativ si lemn.

piatra decorativa si pietris decorativ

Daca locuiesti in judetul Bacau sau Neamt, iti recomandam sa achizitionezi piatra naturala decorativa pentru gradina si pietris decorativ din depozitele VINCA din Bacau, com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248 sau Neamt, Roznov, str. Paltinului, nr. 883. 

Pentru mai multe detalii sau pentru a comanda online piatra naturala, acceseaza pagina https://www.vinca.ro/piatra-naturala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu