Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, august 20, 2018

Campionatul Judetean de Fotbal Bacau pleaca din nou la drum!

CSM Bacau
Foto: Facebook
Campionatul Judetean de Fotbal Bacau pleaca din nou la drum la final de saptamana, de data aceasta intr-o formula inedita, ce este deja pregatita pentru sezonul 2018-2019. Adunarea Generala cu delegatiile echipelor de Liga a 4-a si Liga a 5-a a votat in aceasta luna pentru o singura liga judeteana, a 4-a, dar cu doua serii: Seria Bacau si Seria Valea Trotusului, prima fiind alcatuita din 13 echipe, iar cea de-a doua fiind alcatuita din 12 echipe.

Astfel, la finalul sezonului regulat (tur-retur), cele mai bune 3 echipe din fiecare serie vor juca in sistem play-off, dupa sistemul fiecare cu fiecare, iar castigatoarea va fi declarata Campioana Judetului Bacau, ce va avea dreptul de a evolua in barajul pentru promovarea in Liga a 3-a. „Prin aceasta masura, consideram ca vom dinamiza campionatul si, totodata, vom acoperi mai bine din punct de vedere calendaristic competitia”, a explicat presedintele AJF Bacău, Cristi Sava. (sursa: Desteptarea.ro) 

Dar iata si componenta celor 2 serii de Liga a 4-a pentru sezonul 2018-2019:

Seria Bacau: CSM Bacau, FC Dinamo Bacau, ACS Atletico Junior Bacau, ACS Viitorul Nicolae Balcescu, AS Siretul Bacau, AS Vointa Garleni, AS Viitorul Garleni, AS Negri, AS Filipesti, AS Lumina Itesti, AS Zorile Faraoani, AS Biruinta Letea Veche Bacau si AS Aripile Cleja.

Seria Valea Trotusului: AFCS Viitorul Curita, AS Magura Casin, AS Viitorul Urechesti, AS Vointa Oituz, AS Vulturul Magiresti, CSM Moinesti, CS UZU Darmanesti, AS Flamura Rosie Sascut, AS Barsanesti, CS Dofteana, AS Viitorul Beresti Tazlau si ACS Gloria Zemes.

Din ce se observa mai sus, noutatile acestei editii de Campionat Judetean de Fotbal sunt reprezentate de aparitia echipelor ACS Atletico Junior Bacau si AS Viitorul Beresti Tazlau, precum si de retragerea echipei Aerostar II Bacau, ACS Gauss Bacau promovand in Liga a 3-a.

Prima etapa a Ligii a 4-a se va desfasura in perioada 24-25 august dupa urmatorul program:

Seria Bacau:
  • FC Dinamo Bacau - ACS Atletico Junior Bacau, sambata, 25 august, ora 18.00
  • AS Lumina Itesti - AS Viitorul Garleni, duminica, 26 august, ora 11.00
  • AS Biruinta Letea Veche Bacau - AS Aripile Cleja, sambata, 25 august, ora 18.00
  • AS Siretul Bacau - AS Negri, sambata, 25 august, ora 18.00
  • AS Zorile Faraoani - AS Filipesti, duminica, 26 august, ora 11.00
  • AS Vointa Garleni - CSM Bacau, sambata, 25 august, ora 18.00
  • ACS Viitorul Nicolae Balcescu sta (sursa: AJF Bacau)

Seria Valea Trotusului:
  • AS Viitorul Beresti Tazlau - AS Vulturul Magiresti, duminica, 26 august, ora 11.00
  • CSM Moinesti - AS Barsanesti, sambata, 25 august, ora 11.00
  • CS Dofteana - ACS Gloria Zemes, duminica, 26 august, ora 11.00
  • AS Magura Casin - AS Viitorul Urechesti, duminica, 26 august, ora 11.00
  • AS Vointa Oituz - AS Flamura Rosie Sascut, duminica, 26 august, ora 11.00
  • CS UZU Darmanesti - AFCS Viitorul Curita, sambata, 25 august, ora 11.00 (sursa: AJF Bacau)

Nu imi ramane decat sa le urez tuturor celor 25 de echipe bacauane mult succes in noul sezon de Liga a 4-a si fie ca cea mai buna echipa de pe teren sa castige! Iar pe voi va invit pe terenurile de fotbal din judet, pentru a va sustine fair-play echipa favorita! Hai Bacaul!

UPDATE: Se pare ca Atletico Junior Bacau s-a retras din Campionatul Judetean de Fotbal pe ultima suta de metri, astfel incat Seria Bacau va avea tot 12 echipe, la fel ca Seria Valea Trotusului. 

UPDATE 2: Nebunie mare in Seria Bacau a Ligii a 4-a! Se pare ca Atletico Junior s-a inscris pana la urma in Campionatul Judetean de Fotbal, dar s-a retras Viitorul Garleni. O sa vedem in zilele urmatoare configuratia exacta a Seriei Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu