Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, decembrie 07, 2018

Central Plaza devine Central Plaza Medical Mall!

Central Plaza Medical Mall
Foto: Desteptarea.ro
Niciodata nu mi-au placut terenurile si constructiile aflate in paragina, iar in orasul Bacau sunt din pacate la ora actuala o multitudine de astfel de terenuri si constructii, multe aflate chiar in centrul urbei. Cine nu cunoaste bine orasul ar putea spune fara sa poata fi acuzat ca Bacaul arata ca dupa razboi. Stadionul Municipal in paragina, Insula de Agrement inchisa, Spitalul Municipal neterminat, Casa de Cultura fara autorizatie ISU, Hotelul Moldova in paragina, Hotelul Central total degradat, Sala Sporturilor degradata pe exterior, Casa Vasile Alecsandri la pamant.

Ce sa mai spunem de terenurile pe care au existat candva fabrici si uzine, cum ar fi de exemplu Metalurgia (Robinete Industriale), Masini Unelte (World Machinery Works), IPEP (Perom), Proletarul si Letea. Mai avem si terenul Transport Public de pe strada Narciselor, un "bloc fantoma" pe strada Bucegi, care a fost renovat in sfarsit pe exterior in toamna acestui an de catre Electric Plus, actualul proprietar al blocului, dar care a inghetat lucrarile pana la primavara (sper sa il si termine), parcurile "Fagaras" si "CFR", care au ramas doar la stadiul de vise si multe alte exemple, pe care nu mai are rost sa le enumaram acum.

Din aceste obiective ma bucur ca putem scoate din lista Central Plaza Bacau, un obiectiv construit undeva in anul 2009, care dupa plecarea Carrefour de la parterul cladirii a suferit destul de mult la capitolul vizitatori, a inceput chiar sa se degradeze, doar targurile organizate la etaj si cei cativa chiriasi care au mai ramas reusind sa o tina in viata. Dar a venit vara lui 2018, moment in care Central Plaza a intrat in renovare si asta datorita faptului ca Farmaciile Sf. Spiridon, un brand bacauan a decis sa renoveze obiectivul si sa il transforme in primul mall de sanatate din Romania.

Astfel, Central Plaza va deveni Central Plaza Medical Mall, lucru care se va intampla pe 12 decembrie, incepand cu ora 13.00, atunci cand Farmaciile Sf. Spiridon vor deschide Universul Sanatatii - US, intr-un spatiu de 1.800 de metri patrati, suficient pentru o farmacie si un laborator farmaceutic, pentru comercializarea de produse de ingrijire personala, dermato-cosmetice, vitamine si suplimente, produse mama si copilul, dispozitive, proteze, reviste, articole sportive, produse pentru animalele de companie, etc., dar si pentru sali de conferinte si evenimente dedicate sanatatii trupului, mintii si sufletului.

Dar iata si programul manifestarilor dedicate deschiderii Universului Sanatatii din Central Plaza Medical Mall din data de 12 decembrie 2018:
  • ora 13.00 - Marea Deschidere US - cuvant de folos Pr. Constantin Necula
  • ora 14.00 - Lansare de carte - Pr. Constantin Necula "100 de ani de unitate. Unitatea, incotro?" - sesiune foto si autografe
  • ora 18.00 - Conferinta Sf. Spiridon - editia a VII-a "Cultura crestina a preventiei" - Pr. Constantin Necula

De mentionat ca Universul Sanatatii va fi deschis din 12 decembrie de luni pana duminica, dupa urmatorul program:
  • luni - vineri: 8.00 - 21.00
  • sambata: 9.00 - 20.00
  • duminica: 9.00 -19.00,
iar parcarea de la subsol va putea adaposti nu mai putin de 150 de locuri de parcare si doua puncte de incarcare pentru masinile electrice.

Nu imi ramane decat sa felicit Farmaciile Sf. Spiridon pentru alegerea facuta si mai ales pentru ca au reusit sa salveze un obiectiv al orasului si sa le urez viata lunga cu Central Plaza Medical Mall! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu