Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, martie 27, 2019

Biletele la spectacolele Teatrului Municipal Bacovia se pot achizitiona si online!

Steaua fara nume
Foto: TMB
De Ziua Mondiala a Teatrului, care se sarbatoreste incepand cu anul 1962 in fiecare zi de 27 martie, Teatrul Municipal Bacovia ne-a pregatit o noua surpriza. Incepand de azi, biletele la spectacolele teatrului bacauan se pot achizitiona si online, prin intermediul site-ului propriu, www.teatrulbacovia.ro, in sectiunea Informatii/Bilete din meniul superior al acestuia.

Din comunicatul de presa primit pe e-mail de la institutia teatrala bacauana am aflat ca achizitionarea biletelor se poate face incepand de azi direct de pe site, in conditii de securitate, prin intermediul platformei puse la dispozitie de catre Entertix si Myticket.ro. Mai mult decat atat, iubitorii de teatru isi pot alege locurile in sala, in functie de disponibilitati, binenteles.

Este bine de stiut ca dupa achizitionarea biletelor online, iubitorii de teatru vor trebui sa le printeze sau sa aiba asupra lor la ora intrarii in sala copia achizitiei pe telefonul mobil, intrare in sala care se face cu minimum 15 minute inainte de inceperea spectacolelor. Plata pe site se poate face atat prin transfer bancar online, cat si direct cu cardul. De asemenea, este bine de mentionat ca doritorii de teatru vor putea gasi in continuare bilete la vanzare si la agentia teatrului.

Ca de obicei, nu imi ramane decat sa va invit la teatru! Hai la teatru, hai Bacaul! Si la multi ani teatrului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu