Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, august 19, 2019

SuperMercato va inchide un magazin in Bacau!

SuperMercato Narcisa Bacau
Foto: pagina de Facebook SuperMercato

La mai putin de 10 luni de la deschiderea celor doua magazine in orasul Bacau, despre care am scris si eu un articol, link aici, SuperMercato a anuntat pe pagina sa de Facebook ca va inchide deja unul dintre acestea. Este vorba despre magazinul de la Narcisa, situat pe fosta locatie Agricola, intre Cuptorul de Aur si Inan, magazin care se va inchide pe 30 august, la ora 12.00, pana atunci acesta urmand sa isi desfasoare programul normal, de luni pana vineri, intre orele 8.30 si 16.30, sambata si duminica fiind inchis.

Mai mult decat atat, incepand de azi si pana la inchiderea magazinului, SuperMercato va oferi clientilor sai reduceri de 20% la toate produsele din magazin, pana la epuizarea stocurilor. De asemenea, cel de-al doilea magazin din orasul Bacau, respectiv magazinul de pe strada Mihai Viteazu, de langa Ideea Bank si Apicola, situat tot pe o fosta locatie Agricola, va ramane deschis in continuare, reteaua SuperMercato scazand la 29 de magazine in tara, 8 in Bucuresti, 3 in Ramnicu Valcea, cate 2 in Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Galati si Oradea si cate unul in Bacau, Constanta, Piatra Neamt, Pitesti, Sibiu, Slatina, Targu Jiu si Timisoara.

Dar desi va inchide un magazin in orasul Bacau, reteaua SuperMercato se va extinde in continuare la nivel national, urmatoarele 2 puncte de lucru urmand sa se deschida in perioada urmatoare in Ilfov si Suceava, puncte de lucru cu care SuperMercato va ajunge la o retea de 31 de magazine. Astfel, in aproape 5 ani de activitate, afacerea romaneasca de familie, care comercializeaza produse italiene, care a pornit in anul 2015 in Ramnicu Valcea si care a avut din start un feedback pozitiv din partea clientilor sai, a ajuns la o retea importanta de magazine in Romania.

Despre SuperMercato
SuperMercato este "o afacere de familie, in care o echipa tanara, ambitioasa si dedicata aduce cele mai bune produse din Italia in Romania", pe care le comercializeaza atat in reteaua proprie de 29 de magazine fizice, in plina expansiune, cat si prin intermediul unui magazin online, supermercato.ro. Printre produsele comercializate de SuperMercato se numara produse alimentare, produse de ingrijire personala, produse de curatenie si produse dietetice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu