Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, februarie 21, 2020

Cum sa masori si montezi singur blatul de bucatarie. Ghidul gratuit oferit de VINCA iti explica ce sa faci, pas cu pas.

Blat de bucatarie granit negru

Alegerea blatului de bucatarie poate fi o sarcina dificila, avand in vedere multitudinea de optiuni de pe piata.

Totusi, daca luam in considerare calitatea materialelor, a finisajelor si a prelucrarii, lucrurile se clarifica.

Exista pe piata blaturi de bucatarie de onix, de quartz, de krion, MDF, pal laminat, de stejar...

Dar, pentru cei care prefera rezistenta si durabilitatea, blatul de granit este alegerea ideala pentru mobila de bucatarie sau insula de bucatarie.

Atat durabilitatea materialului cat si varietatea de culori si texturiale granitului pot satisface si cele mai exigente gusturi.

Insa, pentru ca blatul sa se incadreze perfect in bucatarie, atat ca dimensiuni, cat si ca design, multi apeleaza la sfaturile unei echipe de specialisti, care ii ghideaza spre alegerea corecta si care se ocupa de masuratori si montaj. Asta insa presupune niste bani in plus.

Blatul de bucatarie nu este usor de masurat, de ales, de montat si de tratat. Totusi, poti face toate acestea singur, daca esti bine instruit.

Economiseste bani invatand sa masori si sa montezi singur blatul de bucatarie!
Daca vrei sa economisesti banii pe care ar trebui sa-i cheltui cu masuratorile si montajul blatului de granit (acestea ar costa minim 1200 lei), descarca gratuit ghidul oferit de VINCA, disponibil aici: http://blaturi-vinca.ro/wp/minicurs/

Daca iti doresti un blat din granit personalizat, cu ajutorul ghidului gratuit, vei sti dimensiunile placilor de care ai nevoie, vei sti cum sa il montezi rapid, dar si cum sa il intretii.

Afla ca acest ghid este util pentru orice tip de blat de bucatarie ai alege! Nu conteaza materialul blatului, masuratorile implica aceiasi pasi!

Blat bucatarie granit Vinca

Dupa montaj, vei avea nevoie de un tratament de intretinere a blatului din granit, pe care il primesti gratuit de la VINCA.

Datorita calitatii produselor si a serviciilor oferite de VINCA, vei obtine un blat de bucatarie care va rezista de la 15 la 50 de ani.

Pentru satisfactia completa a clientilor, VINCA trimite gratuit granitul rezultat din decupajele necesare pentru blatul de bucatarie, sub forma de tocator sau suport.

Despre Vinca – importator, distribuitor si prelucrator de piatra naturala.
Vinca este astazi unul din cei mai mari importatori si prelucratori de marmura, granit, travertin si piatra naturala din Moldova, fiind prezenti in tara prin 2 depozite (jud. Bacau si Neamt) si 2 magazine online cu livrare nationala.

Vinca este singura companie care ofera certificate de conformitate pentru materialele comercializate si singura companie care pune la dispozitia utilizatorilor fise tehnice pentru toate materialele comercializate.

Vinca este singura firma de profil care ofera consultanta gratuita la domiciliul clientului si pune la dispozitia acestuia gratuit adezivi si impermeabilizanti.

Din depozitele de piatra si magazinul online Vinca, poti alege dintr-o mare diversitate de piatra naturala (piatra pentru constructii, piatra decorativa, pietris decorativ, placi de marmura, placi de granit, placi de travertin, placi de ardezie, mobila si accesorii din /cu marmura, granit sau travertin).

Vinca piatra naturala

Vinca livreaza in toata tara si ofera preturi competitive.

Daca te-ai mutat in casa noua sau vrei sa-ti renovezi locuinta astfel incat sa arate ca in filme, poti apela cu incredere la serviciile complete de Consultanta - Vanzare - Montaj - Tratament - Consultanta post vanzare oferite de VINCA.

Pentru ca proiectul tau sa se finalizeze rapid si eficient, ai nevoie de o echipa dinamica, muncitoare, proactiva, echilibrata si informata cu care sa lucrezi cot la cot pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Proiectele realizate pana acum de echipa VINCA in cei peste 26 de ani de activitate ii recomanda ca profesionisti in domeniu. Vinca s-a axat mereu pe satisfacerea tuturor cerintelor clientilor, producand, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor acestora. Cu Vinca, lucrarile sunt duse mereu la capat cu profesionalism si maxima implicare, livrearea si montarea dovedindu-se de fiecare data un real succes.

2 comentarii: