Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, aprilie 08, 2020

Haideti sa cream impreuna "Ziarul Blogurilor din Romania", respectiv "Ziarul Blogurilor din Bacau"!

Ziarul Blogurilor din Romania

Chiar daca scriu mai putin pe blog in ultimul timp, timpul "refuzand" in continuare sa fie prietenul meu, desi de mult timp ii tot cer "prietenia", dar in zadar, acest lucru nu inseamna ca am iesit din "Blogosfera Romaneasca", cel putin nu inca. J In continuare imi place sa citesc articole de pe blogurile din Romania, atat de pe cele pe care le stiu, cat si de pe cele pe care inca le descopar pe Facebook, in special pe grupurile create pentru bloggeri, ce sunt destul de multe.

Si pentru ca tot veni vorba despre grupurile pentru bloggeri, am creat si eu acum ceva vreme doua astfel de grupuri, intitulate sugestiv "Ziarul Blogurilor din Romania", respectiv "Ziarul Blogurilor din Bacau", grupuri in care se pot posta link-uri catre articolele de pe blogurile din Romania, respectiv link-uri catre articolele de pe blogurile din judetul Bacau, pentru a ne putea promova articolele intr-un loc comun, mai ales ca Facebook este de departe reteaua de socializare care aduce cele mai multe vizite pe bloguri.

Daca aveti un blog si nu sunteti inscrisi cele doua grupuri de mai sus, chiar va rog sa va inscrieti si sa postati link-urile catre articolele voastre, mai ales ca nu dureaza mult si nici nu costa nimic, pentru a crea impreuna "Ziarul Blogurilor din Romania", respectiv "Ziarul Blogurilor din Bacau", asa cum imi place mie sa le numesc. De asemenea, va invit pe toti cei care doriti sa cititi articole de pe blogurile din Romania, respectiv de pe blogurile din judetul Bacau, sa va inscrieti in aceste doua grupuri. 

Haideti sa cream impreuna "Ziarul Blogurilor din Romania", respectiv "Ziarul Blogurilor din Bacau"J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu