Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, octombrie 20, 2020

"Blocul Fantoma" de pe strada Bucegi este de vanzare!

 

"Blocul Fantoma" de pe strada Bucegi
Foto: remax.ro


In octombrie 2017 scriam un articol despre "Blocul Fantoma" de pe strada Bucegi si despre telenovela acestuia, link aici, pentru ca sunt multe telenovele in orasul Bacau, care par sa nu se mai termine. Dupa ce intre timp a reusit sa renoveze exteriorul cladirii, se pare ca Electric Plus a renuntat la proiectul de amenajare a 60 de locuinte pentru salariatii proprii si nu numai, cladire ce a fost scoasa la vanzare prin Remax Romania, la pretul de 649.500 euro (fara TVA).


Dar iata si toate detaliile anuntului de pe site-ul Remax Romania:


"Proprietate specială/cladire S+P+4E, 2048 mp, str. Bucegi

Oportunitate investitionala, cladire/bloc apartamente, 60-70 spații locative (garsoniere) „la rosu” cu termosistem 150 mm grosime, tâmplărie PVC Barrier 80 ++.

COMISION 0% LA CUMPARATOR!!!

Blocul de apartamente, construcția C1 situată în intravilanul Municipiului Bacău, strada Bucegi nr.144, județul Bacău, se afla intr-o zona extrem de circulata a orasului, in proximitatea unei zone extrem de bine dezvoltate din punct de vedere comercial: retaileri, farmacii, hypermarketuri, prestari servicii (Lidl, Kaufland, Flanco, Kik, Deichmann, farmacii, etc.)
Suprafața construită este de 409,60 mp/etaj, deținând subsol tehnic inalt+parter+4 etaje. Stotala = 2000 mp.
Construcția este racordată la apă, canal, energie electrică, gaz si deține expertiză de rezistență.
Acest imobil poate fi directionat ca functional catre activitati comerciale/economice de genul: hotel, hostel, camin de batrani, cladire administrativa, cazare angajati, inchiriere spatii locative in regim hotelier sau pe termen lung. Cele doua Universitati ale orasului se afla la 10 min de mers si pot constitui un bazin de chiariasi/clienti f atractiv.

Pentru orice detalii nu ezitati sa ma contactati la tel. 0722.374.868 sau la e-mail cosmin.chiribau@remax.ro"

(sursa: remax.ro)


Poate, intr-o zi cu soare, un investitor va prelua aceasta cladire, o va termina de amenajat la interior si o va repune in sfarsit in folosinta, iar titulatura de "Blocul Fantoma" va deveni istorie. Poate, desi... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu