Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, octombrie 09, 2020

Suntem slabi si nu meritam sa jucam la Euro!

 

Islanda - Romania 2-1
Foto: DigiSport.ro


Nu ca as veni cu vreo noutate acum, dar chiar suntem slabi! Sa ai doar un sut pe poarta intr-un meci intreg si acela din penalty! Si nu intr-un meci oarecare, ci intr-un meci de baraj, in care ne puteam pastra sansele de a juca la Euro! Sa plimbi mingea in propria jumatate si sa nu ai solutii pentru a ataca! Si cand reusesti sa treci de jumatatea terenului, sa gresesti pasa sau preluarea!

 

Nu mai vorbesc de greselile din aparare. Da, au lipsit Chiriches si Dragos Grigore, dar aceasta nu este o scuza. Greseli in lant la cele 2 goluri primite, in care Sigurdsson a inscris ca in curtea scolii, Sigurdsson care mai putea inscrie o data, dar a scos Tatarusanu. Marcaje largi, pressing inexistent, mijloc apatic, pase imprecise si preluari gresite. Nimic nu a mers aseara! Parca eram o echipa de amatori, care s-a trezit pe teren ca trebuie sa joace un meci de baraj, fara sa fie pregatiti de acest joc.

 

Sunt multe de spus despre meciul de aseara si despre fotbalul romanesc in general, dar ma opresc pentru moment aici pentru ca nu vreau sa ma enervez mai mult decat am facut-o deja! Chiar am ramas cu un gust amar dupa meciul de aseara si acest lucru in special din cauza jocului foarte slab prestat! Suntem in lumea a 3-a a fotbalului, la fel cum suntem o tara de lumea a 3-a in general! Da, suntem slabi si nu meritam sa jucam la Euro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu