Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

duminică, octombrie 28, 2012

Borealy: Daruim emotii prin cadouri deosebite

Borealy
Traind intr-o lume din ce in ce mai agitata, cu un ritm de viata din ce in ce mai alert, o lume in care, datorita numeroaselor probleme de natura financiara suntem determinati sa muncim din ce in ce mai mult si pe bani putini, nu mai avem timp sa constientizam inceputul procesului de transformare a noastra, din oameni cu sentimente in roboti.

Chiar daca suntem foarte ocupati cu lupta noastra continua pentru a ajunge cat mai sus in diverse ierarhii si pentru a reusi in general in viata, cred ca este bine, macar din cand in cand, sa ne exprimam sentimentele fata de cei apropiati si de cei dragi. Pentru ca altfel riscam sa terminam acel inceput de transformare de care vorbeam anterior, transformare care ne-ar conduce la un singur lucru: SINGURATATE!

Iar cea mai buna si frumoasa metoda de a ne exprima sentimentele fata de cei dragi ramane aceea de a le oferi cadouri. Si acest lucru pentru ca, cadourile sunt modalitati de exprimare a ceea ce simtim la un moment dat pentru o anumita persoana. Prin intermediul acestora putem exprima sentimente, stari, dorinte. Sa nu uitam faptul ca un cadou mai are si o alta functie, aceea de a fi un lucru care este pastrat si care aduce aminte de o persoana, de un loc, de un eveniment, de o experienta.

O modalitate foarte buna de a face un cadou este de a renunta la a cauta un lucru anume si de a lasa intuitia sa aleaga. In acest sens va recomand cu caldura Borealy si acest lucru pentru ca, oferirea unui cadou ales de pe site-ul www.borealy.ro se poate transforma intr-o experienta deplina, ce va ramane vie pentru totdeauna. Cel putin in cazul meu, cadoul special Borealy ales de mine pentru sotia mea, s-a transformat cu siguranta intr-o experienta unica, pe care amandoi nu o vom putea uita niciodata!

Dar cum a pornit ideea de a-i face un cadou sotiei mele? Avand doua servicii grele, care ne ocupa foarte mult timp din vietile noastre, momentele petrecute impreuna fiind foarte putine si de scurta durata, m-am gandit sa mai alung aceasta stare de robotism, care parca se instaurase in caminul nostru si sa ii fac un cadou, care sa-i dovedeasca o data in plus faptul ca dragostea mea pentru ea nu s-a stins, ci din contra, este mai fierbinte ca niciodata, precum o cana de ceai proaspat facut.  

Povestea ciului in doi
Cautand astfel pe www.borealy.ro cadoul perfect pentru acest moment, am gasit multe posibile variante, dar totusi, atunci cand am ajuns la “Povestea ceaiului in doi”, am simtit un fior in intreg corpul. Acest set cadou mi-a adus aminte imediat de prima noastra intalnire, de acum aproximativ 4 ani, atunci cand, la o cofetarie deosebita din oras am servit pe langa o prajitura si un ceai Sogno d’Amore, intr-o prezentare de exceptie. Acel ceai deosebit, servit intr-o cofetarie speciala, in care predomina o atmosfera romantica, a contribuit si el la dezvoltarea relatiei noastre.

Poate pentru unii dintre d-voastra, un set de baut ceai nu este un cadou extraordinar. Ei bine, tin va contrazic, pentru ca, acest set deosebit este menit sa desavarseasca experienta savurarii ceaiului, reproducand in detaliu si armonie experinta unui ritual exotic. Acesta contine doua cani din ceramica cu capac si motive chinezesti, speciale pentru servirea ceaiului, o harta a Chinei Antice, care ne duce cu gandul la stravechile civilizatii asiatice, cartea Povestea Ceaiului de Anna Eva Budura, care certifica faptul ca ceaiul reprezinta mai mult decat o bautura menita sa ne potoleasca setea, precum si doua ceaiuri: ceai verde frunze uscate si ceai negru frunze uscate, doi poli ai aromelor, marginiti de concentratia cofeinei si de parfumul distinct, tamaduitor.

Cutie cadou Borealy
Odata ales cadoul, trebuia sa il ambalez intr-o cutie cat mai eleganta. Din fericire, Borealy mi-a venit din nou in ajutor si mi-a oferit ambalajul gratuit, ambalaj care nu a fost unul oarecare ci unul de lux, in forma de inima, potrivit momentului. La sfarsit a mai ramas sa creez un cadru deosebit pentru oferirea cadoului. Pentru ca nu este suficient doar sa oferi un cadou unei persoane dragi, mai trebuie sa ai grija sa il oferi si intr-o ambianta potrivita, pentru ca acel moment sa se transforme intr-o amintire de neuitat! Astfel, dupa o zi plina de munca, am ales sa imi intampin acasa sotia cu o cina romantica surpriza, creata intr-un cadru de vis!

Concluzionand, a fost un moment deosebit, pe care nu il vom uita niciodata! Iar “Povestea Ceaiului in doi” o repetam de cate ori avem ocazia, pentru ca, pe langa faptul ca ne place sa servim impreuna un ceai bun, mai este si “o amintire pe viata, iar viata se masoara in amintiri!”

Va invit cu caldura sa alegeti cadouri Borealy pentru persoanele dragi si sa creati si voi momente de neuitat!


Articol scris pentru SuperBlog 2012! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu