Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, noiembrie 28, 2012

Cum as promova SuperBlog, daca as fi partener media

Parteneri media SuperBlog 2012
Probabil va intrebati de ce am inceput acest articol cu banner-ul partener media SuperBlog2012. J Ei bine, dupa cum bine stim, in majoritatea afiselor de prezentare al diverselor evenimente, partenerii media sunt prezentati la sfarsitul acestora si pe o suprafata destul de mica in raport cu importanta lor.

Si pentru ca veni vorba de importanta partenerilor media, consider ca acestia au, pe langa organizatori, sponsori si participanti, un rol major in reusita unui eveniment, iar istoria vine sa ne confirme acest lucru, exemple elocvente putand fi chiar cele cinci editii SuperBlog de pana acum, o competitie deosebita care creste de la an la an si datorita partenerilor media.   

Si in acest an, organizatorii SuperBlog, respectiv agentia de marketing & comunicare online SwissPlan.biz, au ales unsprezece parteneri media pe masura, unul mai deosebit decat celalalt, ce au facut cunoscuta aceasta competitie atat in presa tiparita si in cea online cat si pe calea undelor si in blogosfera romaneasca.

Cine ar putea refuza in aceste conditii sa lucreze sau sa colaboreze macar cu unul dintre cei unsprezece mari parteneri media, pe care doresc sa ii prezint de altfel si in urmatoarele randuri?

RadioLYNX.ro
RadioLynx.ro, “cel mai durabil proiect media live independent/post de radio exclusiv online privat din Romania”. Mie, unul, imi place foarte mult acest proiect, ce cred ca are sanse in viitor sa devina si mai mare decat este la acest moment. Chiar mi-ar placea sa realizez o emisiune pe Radio Lynx despre blog-uri, blogger-i si evenimentele din blogosfera romaneasca, mai ales pentru faptul ca sunt parte din aceasta si ii simt pulsul in fiecare zi. In ceea ce priveste promovarea SuperBlog pe Radio Lynx, va marturisesc ca am reusit sa urmaresc in cele din urma inregistrarile catorva emisiuni dedicate acestei competitii foarte reusite si va pot spune ca mi s-au parut foarte interesante. Cred ca ar fi bine pe viitor, poate chiar in editia 2013, sa se realizeze si emisiuni in care sa se ia pulsul blogger-ilor care vor participa la SuperBlog. J

Trilulilu, “cea mai mare comunitate online din Romania unde vizitatorii pot urmari si contribui cu clipuri video, muzica si imagini. Trilulilu promoveaza spiritul de gasca si prietenia”. Nu stiu daca mai este persoana familiarizata cu mediul online care sa nu fi intrat macar o data in gasca mare Trilulilu sau macar sa fi auzit de aceasta comunitate imensa din Romania, ce a luat nastere undeva la inceputul anului 2007. Cui nu i-ar placea sa colaboreze cu aceasta gasca de tineri dinamici, “trilulili”? J Cu toata seriozitatea mea, m-as molipsi imediat cu voie buna si as “triluli” niste concursuri inedite incat sa se inscrie toata comunitatea! J Iar pentru concurentii SuperBlog as pregati si un concurs neaos direct pe Trilulilu, astfel incat sa ma asigur ca ii am pe toti inscrisi in gasca si sa am si cat mai multe filmulete SuperBlog, pentru ca o cautare “superblog” in Trilulilu.ro sa ofere mai mult de zece rezultate video si o singura melodie! J

Connect, “cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa. Revista ofera cititorilor cele mai obiective prezentari, teste si comparatii ale tuturor mijloacelor de comunicare fixe si mobile de pe piata romaneasca si externa“. Mi-ar placea si mie sa scriu articole despre tot ce inseamna telefonia fixa si mobila in Romania, sa fac review-uri in urma testarii diverselor smartphone-uri, laptopuri, sisteme de navigatie, accesorii, jocuri, dar sa abordez si subiecte din aria internetului, toate privite din punctul de vedere al unui blogger pasionat de IT, pe care sa le public in revista Connect, mai ales pentru ca aceasta are o audienta foarte mare, inregistrand anul trecut, conform studiilor de audit realizate de Studiul National de Audienta, o audienta medie de 100.000 cititori pe editie.

PHOTO Magazine, “ofera cititorilor intr-o prezentare de exceptie cele mai reusite fotografii ale artistilor romani si straini alaturi de ultimele inovatii in tehnica fotografica. Revista combina arta fotografica cu tehnica foto sub aceeasi coperta”. Cui nu ii place sa faca fotografii, mai ales atunci cand are si aparate performante de ultima generatie? Ei bine, PHOTO Magazine este din 2005 alaturi de toti iubitorii de fotografie si tehnica foto, pe care ii tine la curent cu noutati din domeniu, precum si cu multe alte teste, ponturi, galerii foto, concursuri si multe altele. Daca as fi colaborator la revista PHOTO Magazine, as face la finalul competitiei poze primilor 12 bloggeri din clasament si as face un calendar de colectie pentru anul urmator. J

PRwave, “recunoscut si apeciat ca website dedicat in totalitate imaginii, comunicarii si relatiilor publice pentru afaceri. De peste 7 ani de zile aduce in atentia tuturor celor ce lucreaza in marketing, PR si comunicare si a studentilor ce aspira la un job in aceste domenii cele mai interesante materiale si articole semnate de specialisti romani si straini sa oferim stiri actualizate permanent”. Ma bucur sa constat ca aceste domenii foarte importante precum  marketing-ul, PR-ul si comunicarea, au luat amploare in ultimii ani si in Romania si mai ales de faptul ca avem si un website deosebit, ce ne tine la curent cu ultimele stiri si articole despre afaceri, imagine, comunicare si PR, prezentari de carti, concursuri si multe altele. Daca as avea onoarea sa fiu colaborator la PRwave, mi-ar placea sa scriu despre modul in care blogger-ii, acesti importanti comunicatori online, reusesc sa transmita cititorilor sai informatia dorita si in ce moduri.

121.ro, “comunitatea femeilor senzationale. Sunt online de peste 11 ani. Au peste 125.000 de membri. Sunt prietenele tale care nu te judeca si care te admira pentru ca faci tot ce e posibil sa traiesti frumos si implinit”. O comunitate impresionanta de femei, reunita pe un website deosebit, care nu numai ca se informeaza dar isi si impartasesc diverse lucruri din domenii foarte importante existentei umane precum stil de viata, moda & frumusete, sex & relatii, fitness & dieta, sanatate & wellness, cariera & finante, familie, casa & gradina si multe altele. Chiar daca este o comunitate feminina, mi-ar placea sa colaborez cu aceasta la diverse articole in care se fac comparatii intre modurile de gandire feminine si masculine. In ceea ce priveste SuperBlog, daca as lucra la 121.ro, as invita in primul rand toate blogger-itele sa se inscrie in comunitate si as selectiona macar una dintre ele pentru a scrie articole pe website.

Robintel.ro, “o pagina personala ce contine o gama variata de materiale text si foto. Blogul lui Robin Molnar, castigatorul locului 1 la SuperBlog 2011”.   

Obisnuit.eu, un “website despre tehnologie si optimism. Blogul lui Manuel Cheta, cel dintai clasat in SuperBlog 2010”.

MoneyWatch.ro, “blogul lui Bogdan Mihalascu, finantist pasionat si marele castigator in SuperBlog 2009”.

ArenaIT.net, “un blog de stiri IT din domeniile hardware, software, securitate, lansari de jocuri sau evenimente IT. Castigatorul locului 1 in SuperBlog 2008”.

Sunt 4 blog-uri foarte interesante, chiar daca sunt pe tematici diferite, dar care au in comun o caracteristica foarte importanta si anume faptul ca au la timona 4 blogger-i foarte talentati, care nu degeaba au castigat primele 4 editii SuperBlog. Cu aceasta ocazie vreau sa ii felicit pe toti patru pentru un succes foarte important, atat pentru prezentul, dar mai ales pentru viitorul lor. Si cum sa nu iti doresti sa colaborezi cu Robintel.ro, Obisnuit.eu, MoneyWatch.ro si ArenaIT.net, stiut fiind faptul ca am avea foarte multe lucruri pozitive de invatat de la ei…

JurnalLifeStyle.ro “scrie, fila cu fila, ceea ce va fi, cu siguranta, un tratat despre viata frumoasa. Jurnal LifeStyle nu este doar un alt site, ci un proiect de suflet, scris cu suflet, fara compromisuri si, foarte important, credem noi, fara VIP-uri si vedete de carton”. Cu siguranta Jurnal Life Style este un website foarte reusit, cu atat mai mult cu cat nu promoveaza VIP-urile si vedetele de carton, de care ne-am saturat sa le vedem pe toate posturile de televiziune si pe toate tabloidele din Romania. Un motiv in plus sa imi doresc sa colaborez cu acest website si sa scriu articole din domeniile cultural, medical dar si cel din cel al amenajarilor interioare. Daca as lucra pentru Jurnal Life Style, as scrie si despre blogger-ii care au participat la SuperBlog 2012, pentru ca sunt foarte multi dintre acestia care au muncit peste masura si ne-au aratat nu numai ca au talent, dar si ca sunt foarte muncitori, ambitiosi si plini de imaginatie.

In final, vreau sa le multumesc tuturor celor 11 parteneri media, care au promovat SuperBlog 2012 si sa le doresc ca sfarsitul de an, dar mai ales anul 2013, sa le aduca cat mai multe realizari, atat pe plan profesional cat si pe plan personal!

Articol scris pentru SuperBlog 2012! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu