Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, noiembrie 29, 2012

Inchirieri utilaje de constructii

Bernar
Navingand pe internet, din dorinta de a gasi pentru un amic bun din Suceava o firma care inchiriaza utilaje de constructii, mai exact un buldozer radauti, am descoperit SC Bernar Prod SRL, o companie romaneasca, infiintata in anul 1992, ce a avut ca obiect principal de activitate la inceput doar extractia pietrei ornamentale si a pietrei pentru constructie.

Buldozer FIAT Alis - lama 4m
Buldozer FIAT Alis
La inceput am fost oarecum confuz, nu intelegeam ce legatura are cautarea mea de pe Google (inchirieri utilaje de constructie Suceava) cu o firma ce se ocupa cu extractia de pietre, fie acestea ornamentale sau de constructie. Cum nu degeaba se spune ca este bine sa ai rabdare atunci cand cauti ceva pe internet, am aflat ulterior, navigand binenteles pe website-ul oficial al firmei sucevene, ca Bernar ofera clientilor sai numeroase servicii precum transport national si international, tractari auto, importuri si exporturi, inchirieri utilaje de constructii, inchirieri masini transport marfa, inchirieri spatii de depozitare etc.

Mai mult decat atat, Bernar ofera chiar spre vanzare lemn si produse din lemn, agregate de balastiera, pamant de gradina, fier, cauciucuri second hand si multe alte lucruri foarte utile. Amicul meu a fost foarte incantat sa afle de activitatile diverse ale acestei firme, dar mai ales pentru ca a gasit sa inchirieze la aceasta un buldozer FIAT Alis - lama 4m, de care avea atata nevoie, stiut fiind faptul ca pentru a realiza o constructie pe masura avem nevoie de utilaje mari si de calitate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu