Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, ianuarie 09, 2013

Din 10 ianuarie, Blogger Profi Club va promoveaza!

Blogger Profi Club
Din 10 ianuarie 2013, lumea promovarilor online va cunoaste o noua etapa importanta in evolutia acesteia: promovarea prin Blogger Profi Club!

Dar ce este Blogger Profi Club?
Blogger Profi Club este un club select format din bloggeri profesionisti, ce imbina foarte bine talentul, munca si seriozitatea, care isi doresc ca aceste calitati ce ii definesc sa fie valorificate la maximum, atat de catre bloggerii care fac parte din acest club, cat si de catre advertiserii interesati de promovari online prin intermediul unor bloggeri profesionisti!

Puterea blogosferei a inceput sa isi spuna cuvantul si in Romania si acest lucru mai ales pentru ca avem in tara multi bloggeri talentati, dar si pentru ca sunt din ce in ce mai multi romani care citesc zilnic bloguri. Un motiv in plus pentru ca cea mai buna metoda de promovare online pentru advertiseri sa devina la momentul actual cea prin advertoriale publicate pe bloguri. Astfel, advertiserii care aleg aceasta metoda de promovare, nu numai ca anunta publicul despre produsele si serviciile oferite, dar mai fac si trafic si mai ales pagerank pe site-urile acestora, crescand in ochii motoarelor de cautare!

La aceste schimbari in domeniul promovarilor online ne-am aliniat si noi, un grup de bloggeri profesionisti, aflat la inceput de drum dar in crestere continua, astfel incat sa putem veni in intampinarea d-voastra cu o colectie de bloguri foarte atent selectionate, coordonate de bloggeri talentati, muncitori si seriosi, pentru a va face munca mai usoara atunci cand doriti sa va promovati produsele si serviciile!

Drept urmare, asteptam cu interes de la d-voastra, cat mai multe propuneri de promovari produse, servicii, site-uri si blog-uri, campanii, evenimente etc., la adresa de e-mail auto.vital@yahoo.com (pentru promovari colective) sau separat, pe paginile de contact ale blogurilor din club (pentru promovari individuale)!

Nu uitati! Advertorialele Profi sunt scrise de catre bloggerii din Blogger Profi Club!

Sursa: www.promovariweb.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu