Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, septembrie 19, 2013

Se pare ca romanii au dat serios de gustul masinilor

AutoDel.ro
Daca acum cativa ani buni numaram pe degetele de la o mana masinile din parcarea blocului, la momentul actual aceasta a devenit pur si simplu neincapatoare. Din ce ce in ce mai multe masini au inceput sa aglomereze nu numai parcarea blocului, dar si tot spatiul din jurul acestuia, spatiile verzi de joaca pentru copii devenind deja amintiri de mult timp apuse.

Si acest lucru pentru ca romanii au dat serios de gustul masinilor, la momentul actual existand foarte putine familii care nu detin macar o masina, fie aceasta noua sau second-hand. Mai mult decat atat, acum este la moda ca fiecare familie sa detina nu una ci doua masini, una sotia si una sotul, ca sa nu spun trei in unele cazuri, aceasta din urma fiind detinuta de catre adolescentul din familie care a trecut de primele 18 primaveri.

Si uite asa numarul de reprezentate ale constructorilor auto s-a marit considerabil, targurile auto au devenit o necesitate pentru fiecare judet, publicatiile specializate pe anunturi auto s-au inmultit peste noapte, ce sa mai spun despre site-urile auto axate pe vanzari auto noi si second-hand, care au luat amploare de 2-3 ani, mii si zeci de mii de anunturi, ca sa nu spun sute de mii de anunturi auto luand calea www-ului in fiecare zi.

Un astfel de exemplu este AutoDel.ro, un site specializat pe vanzari auto noi si second-hand, care vine in intampinarea noastra cu o serie de anunturi auto pentru autoturisme, utilitare, camioane, motociclete si ATV-uri, utilaje constructii, utilaje agricole, piese din dezmembrari, dar si anunturi din categoria diverse. Mai mult decat atat, AutoDel.ro ne ajuta atunci cand dorim sa cumparam sau sa vindem o masina, punandu-ne la dispozitie o serie de articole foarte utile in acest sens.

Site-ul este foarte usor de accesat, daca doriti de exemplu sa cautati anunturi auto cu masini sh suceava, nu trebuie decat sa selectati din harta judetul Suceava, sa selectati eventualele filtre iar in final sa dati click pe butonul cauta. Simplu, nu? 

Spor la cumparaturi! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu