Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, decembrie 30, 2013

Copiii, marea noastra implinire!

Abelino.ro
Foto: www.abelino.ro
Zilele acestea, copilasul meu cel drag a implinit 6 luni. Poate pentru unii dintre voi poate insemna putin si nu contest sub nicio forma acest lucru, dar pentru mine a reprezentat cu siguranta o jumatate de an foarte plina, a carui zile au trecut destul de greu, mai ales ca sunt pentru prima oara tata si pentru ca sunt sau cel putin incerc sa fiu si un tata care se implica si care nu sta doar sa priveasca cum ii este crescut copilul.

Dar sa nu ma intelegeti gresit, pentru ca nu intentionez sa pun accent pe greutatile inerente care intervin odata cu nasterea unui copil. Chiar nu sunt genul de persoana care sa se planga si care sa vada doar partea goala a paharului. Din contra, caracterul pozitiv, pe care din fericire il posed sau cred ca il mai posed, ma determina sa vad mai mult partile pozitive ale venirii pe lume a unui bebelus. Iar nasterea unui copil aduce cu siguranta multe bucurii in sanul unei familii, aduce si acea imensa implinire personala, de care avem atata nevoie in aceasta viata, pe care niciun serviciu din lumea aceasta nu o poate oferi.

Ei bine, in toate aceste luni, sase la numar, am fost nevoit sa invat foarte multe lucruri despre copilasi, inca mai invat si probabil voi mai avea de invatat mult timp si de acum incolo si nu le voi stie cu siguranta pe toate niciodata. Si este atat de frumos sa inveti cum sa cresti un copil incat devii dependent fara sa vrei de acest lucru si in cel mai adevarat si frumos sens al cuvantului.

Si uite asa am inceput sa ma uit prin toate supermarket-urile pe care le ma vizitez din cand in cand la standurile special amenajate pentru copilasi si mai nou, pentru ca timpul liber este din ce in ce mai putin, sa accesez diverse website-uri specializate pe vanzarea de produse pentru copii. Chiar mai ieri am descoperit un site lansat de curand, Abelino.ro, care ne ofera parintilor si nu numai solutii complete pentru imbracarea copiilor nostri, asa cum spune si expresia: “din cap pana in picioare”.

De la body-uri pana la bluze, de la pijamale pana la treninguri, de la pantaloni pana la pulovere, de la fustite pana la rochite, de la maiouri pana la tricouri, de la geci pana la paltoane, de la adidasi pana la pantofi, de la ghetute pana la cizmulite, de la fulare pana la caciulite, pe toate acestea si inca multe altele le putem gasi pe www.abelino.ro, un magazine online ce comercializeaza brand-uri renumite precum Disney, Sanrio, Marvel, Next, Baby GAP, Carter’s, Gymboree, Laura Ashley, H&M, Zara baby si multe altele.

Nu imi ramane decat sa va urez spor la cumparaturi sau macar spor la navigat pe Abelino.ro si pentru ca anul nou se apropie cu pasi foarte repezi, un an 2014 cu multa sanatate si daca se poate, sa fie macar un pic mai bun decat 2013! J

Un comentariu: