Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, ianuarie 16, 2014

Minunata lume a bicicletelor

Biciclete
Foto: www.dirtbike.ro
De fiecare data cand ma gandesc la biciclete, imi aduc aminte de copilarie, de cea mai frumoasa perioda din viata unui om, care trece atat de repede si care, din mare pacate, nu se mai intoarce niciodata. Si nu cred ca este o persoana care sa nu isi fi dorit in copilarie, macar o bicicleta, indiferent de marca sau marime. Ce sa mai vorbim despre momentul in care am invatat sa mergem pentru prima data pe o bicicleta. Aici fiecare are povestea lui, mai mult sau mai putin frumoasa, mai mult sau mai putin amuzanta.

Eu unul, nu am avut niciodata o bicicleta, dar "am avut grija" sa invat de mic sa merg pe o bicicleta, mai ales pentru ca bunica mea avea mereu macar o bicicleta in curte, un motiv in plus sa imi doresc sa merg la bunici mai des! J Ce-i drept, sunt sentimente deosebite sa inveti sa mergi pe o bicicleta, sa mergi pe o bicicleta si mai ales sa primesti sau sa iti cumperi o bicicleta.

Din fericire, dupa multi ani in care bicicletele nu au mai reprezentat, din pacate, un punct de atractie pentru oameni, in ultimul timp se pare lucrurile au inceput sa se schimbe in bine. Ca o fi fost si "criza" de vina, ca n-o fi fost, important este ca vanzarile de biciclete au inceput din nou sa creasca, vanzari care la randul lor au condus implicit si la cresterea numarului de website-uri specializate pe vanzari de biciclete. 

Si nu numai magazinele online de specialitate s-au inmultit in ultimul timp ci si site-urile de tip magazin informativ, ce contin multe stiri, informatii, documentatii, evenimente, forum, anunturi etc., toate din domeniul minunat si nemarginit al bicicletelor. Un astfel de site este DirtBike.ro, un portal de biciclete, biciclete second-hand, forum, stiri dar si service biciclete, ceea ce nu gasim pe orice site de specialitate.

Va invit si pe voi in minunata lume a bicicletelor! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu