Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, ianuarie 22, 2014

Noua Tableta nJoy Asura C700 - Frumusete Dinamica

Asura C700
Tableta Asura C700 oferă o experiență portabilă extraordinară datorită carcasei ușoare și subțiri de aluminiu și a ecranului uimitor. Ecranul multi touch de 7 inci este perfect dimensionat pentru ca tableta să poată fi ținută cu o singură mână. Vă puteți bucura de culori pline de energie și de texte clare pe ecranul IPS care oferă o rezoluție de 1024x600 pixeli și unghiuri de vizibilitate largi. Filmele, fotografiile, aplicațiile și jocurile vor arăta extraordinar pe ecranul tabletei Asura C700. Pentru a da viață tabletei am utilizat cel mai popular sistem de operare mobil din lume, platforma Android, oferindu-vă astfel o lume plină cu mii de aplicații care așteaptă să fie descoperite.

Procesorul A7 ce rulează la frecvența de 1Ghz și 1Gb de memorie DDR3 sunt integrate în inima frumoasei tablete Asura C700. Această configurație performantă va face ca paginile web să se încarce rapid și ca experiența din jocuri și aplicații să fie cursivă și fluidă. Viața digitală e acum mult mai mobilă cu noua Asura C700!

Ecran IPS 7 inci cu rezolutie de 1024x600px
Bucurati-va de culori uimitoare si de unghiuri de vizibilitate excelente pe ecranul tabletei Asura datorita panoului IPS cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Filmele, fotografiile, aplicatiile si jocurile vor straluci pe tableta Asura C700.

Procesor Dual-Core A7 1 GHz
Asura C700 are integrat un procesor eficient de tip dual-core Cortex A7 ce ruleaza la 1 Ghz si 1GB de memorie DDR3. Pentru a imbunatati experienta jocurilor, Asura are un procesor grafic Mali 400 care va face jocurile sa ruleze fluid.

Design subtire si usor
Designul subtire si usor face din tableta Asura C700 o tableta ultraportabila. Ecranul de 7” este perfect dimensionat pentru a putea fi tinut intr-o singura mana, iar grosimea totala de sub 8 mm si greutatea de doar 300g fac din Asura C700 una dintre cele mai subtiri si mai usoare tablete de pe piata.

Garantie Pick-up & Return
Beneficiezi de serviciul Pick-up & Return pe toata perioada de garantie a tabletei oriunde in Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul 0746 656 976 (0746 NJOYRO) si de restul ne ocupam noi!

Sursa: Maria Nemes, www.njoy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu