Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, februarie 10, 2014

7 ani de Hattrick!

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Acum cateva zile, mai exact pe 2 februarie, am implinit 7 ani de cand sunt managerul online al unei echipe de fotbal din Hattrick, respectiv Constantins Hattrick Team. Este mult, este putin, chiar nu stiu sa va raspund la aceasta intrebare. Pot doar sa va spun ca Hattrick.org s-a nascut pe 30 august 1997 si va implini in acest an 17 ani, ceea ce inseamna ca eu am inceput sa joc Hattrick in anul in care acest manager online de succes se pregatea sa sarbatoareasca primii 10 ani de existenta!

Si daca pana acum eram foarte prins de acest manager online si imi aduceam aminte in fiecare an pe 2 februarie de inceputurile mele in Hattrick, anul acesta se pare ca este primul an in care am uitat cu totul de acest eveniment. Acest lucru nu poate sa insemne decat inceputul unei detasari lente, dar sigure, fata de Hattrick, ceea ce se poate contura pe viitor intr-o iesire completa din competitie.

Parca nu imi vine sa cred ce afirmatii fac, dar acest lucru simt dupa 7 ani in care m-am bucurat sa manageriez o echipa de fotbal online, ani care au reusit, asa cum scriam si in alte articole, sa umple un gol emotional, gol creat de renuntarea mea in timpul copilariei la fotbalul real, atunci cand imi doream enorm sa devin un fotbalist de valoare, pentru ca mai apoi sa devin si un antrenor de succes.

Acum, daca stau bine si ma gandesc, pe langa faptul ca nu am reusit sa devin un fotbalist si un antrenor cu nume in Romania, se pare ca nu am reusit nici in fotbalul online, acolo unde nu am reusit sa urc mai mult de liga a 4-a. Ei bine, acum discutia este destul de lunga, pentru ca nu se poate compara motivatia de a reusi ceva in realitate cu motivatia de a reusi in mediul virtual. Este, asa cum se foloseste in popor, "o mica-mare diferenta"! J

Asta nu este totusi o scuza ca nu am reusit sa ajung in liga 1, acolo unde multi utilizatori din Hattrick isi doresc sa promoveze si putini reusesc sa o faca. Si acest lucru pentru ca, de ce sa nu o recunosc, pentru a ajunge in liga 1 iti trebuie o strategie foarte buna pe termen lung, pe care sa o aplici cu strictete, fara sa-ti pese de faptul ca nu vei avea rezultate cateva sezoane bune si te vei afla cativa ani buni prin ligile inferioare, pierzand multe meciuri cu scoruri fluvii.

Ei bine, am vrut in trecut sa pun in practica o astfel de strategie, dar am renuntat doar pentru faptul ca, fiind un fotbal virtual, am preferat sa ma bucur la maximum de fiecare joc in parte. Si asta am si facut. Drept urmare, acum am o echipa de podium in liga a 5-a, de-a lungul a 24 de sezoane, urmand urmatorul traseu:
  • 2 sezoane de liga a 8-a;
  • 1 sezon de liga a 7-a;
  • 5 sezoane de liga a 6-a;
  • 1 sezon de liga a 5-a;
  • 1 sezon de liga a 4-a;
  • 1 sezon de liga a 5-a;
  • 3 sezoane de liga a 6-a;
  • 4 sezoane de liga a 5-a;
  • 2 sezoane de liga a 4-a;
  • 4 sezoane de liga a 5-a (cu tot cu sezonul in curs, cu numarul 42).
Despre viitor? Greu de spus. Probabil este anul in care voi decide daca voi continua sau nu in Hattrick si daca voi continua, ce strategie voi adopta! J

Pana atunci, strigam iarasi cu totii in cor, nu mai stiu pentru cat timp: hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu