Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, noiembrie 19, 2016

La Rompetrol este sezonul cadourilor!

Rompetrol
Foto: Rompetrol.ro
Dimineata, alimentand ca de obicei de 100 lei in drum spre serviciu, de la aceeasi statie de combustibil Rompetrol, am avut surpriza placuta sa primesc pe langa bonul fiscal, un pliant si un tichet razuibil cu un concurs, marca Rompetrol binenteles. Am razuit pe loc pentru ca asa mi-a spus domnul care mi-a inmanat tichetul si am castigat o bagheta bistro, bagheta care nu era pe moment pe stoc, dar pe care o voi ridica cu alta ocazie, nu este nicio problema.

Dar de ce spun surpriza placuta? Spun acest lucru pentru ca imi plac firmele care stiu sa se foloseasca de aceste instrumente de marketing, pe care eu le consider utile, care reusesc de multe ori sa ne mai scoata din aceasta monotonie zilnica, acest robotism care isi pune din ce in ce mai mult amprenta asupra noastra si care ne omoara incet si sigur!

Cat despre premii, inafara de aceste premii mici, simbolice, la care avem acces destul de usor, la cele mari sansele sunt infime, daca nu chiar utopice, dar sunt. Va dati seama ca sunt constient ca este foarte greu sa fiu eu cel care castiga unul din cele 8 ecosisteme Samsung, premii care s-au castigat in campania trecuta Rompetrol si la care am visat frumos pana la afisarea celor 8 norocosi, dar foarte greu in acelasi timp sa castig si unul din cele 1.000 de plinuri de carburant puse la bataie in campania Rompetrol actuala.

Si pentru ca tot am mentionat despre campania Rompetrol actuala, sa imi fac datoria pana la capat si sa va spun ca pentru toate drumurile pe care le facem de sarbatori si nu numai, Rompetrol ne-a pregatit peste 1.000.000 de cadouri pe loc (racleta, odorizant pentru masina, croissant, spray pentru dezghetarea parbrizului, 50% discount pentru un sandvis, carnet pentru sofer, bagheta bistro, servetele umede, cappuccino, 50% discount pentru un meniu cu aripioare, decoratiune de brad) si 1.000 de plinuri de carburant in valoare de 300 lei fiecare.

Tot ce trebuie sa facem este sa cumparam sau sa alimentam de cel putin 100 lei in perioada 15 noiembrie 2016 - 15 ianuarie 2017 pentru a primi un tichet razuibil ce ne garanteaza un mic cadou pe loc. Mai mult decat atat, daca trimitem prin SMS la 3715 numarul bonului fiscal, intram automat si la tragerea la sorti pentru unul din cele 1.000 de plinuri de carburant, in valoare de 300 lei fiecare, asa cum am scris si mai sus. Numarul de SMS este valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom.

In concluzie, "La Rompetrol este sezonul cadourilor"! Sa fiti iubiti! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu