Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, iulie 15, 2017

Digital Craft Agency vine in intampinarea bloggerilor!

Digital Craft Agency vine in intampinarea bloggerilor
Foto: DigitalCraft.ro
Acum cateva zile am primit un e-mail de la Marius Calugaru, un blogger foarte cunoscut din Romania, autor al blogurilor Blogatu.ro si BlogAwards.ro, in care mi se propunea sa particip la o campanie in care urma sa primesc o ora de consultanta sau de configurare/implementare de orice am nevoie pentru blog-ul meu, fie ca este vorba despre web design, optimizare SEO, programare web sau consultanta, in schimbul unui articol de recomandare.

Ideea mi s-a parut una foarte buna si am agreat-o inca de la inceput, eu fiind chiar la a doua astfel de campanie pentru bloggeri, din ambele campanii de pana acum invatand foarte multe lucruri utile si interesante pentru blogurile mele. Drept urmare am trimis un e-mail mai departe catre firma care a propus aceasta campanie, respectiv Digital Craft Agency, iar raspunsul nu a intarziat sa apara, de cererile mele raspunzand foarte amabil domnul Catalin Jilavu.

Si din cele 5 bloguri pe care le administrez (autovital.ro, constantins.ro, mihaellas.ro, promovariweb.org si felicitariweb.org), toate facute cu platforma Blogger, am ales pentru aceasta campanie blogul meu auto, autovital.ro, la care lucrez de peste 6 ani si care sper sa ajunga pe viitor unul din cele mai mari bloguri auto din Romania. Problemele mele au fost legate mai mult de eternele probleme pe care le intampin cu platforma Blogger, care are ceva inconveniente, pe care speram sa le rezolv.

Domnul Catalin Jilavu mi-a raspuns obiectiv si cu foarte multa amabilitate la toate intrebarile pe care i le-am adresat, raspunsuri care mi-au folosit foarte mult in prezent si care imi vor folosi cu siguranta si in viitorul apropiat, atunci cand voi incepe o noua etapa in modernizarea a 3 bloguri din cele 5 pe care le administrez, respectiv autovital.ro, constantins.ro si mihaellas.ro, modernizare pe care o voi incepe probabil in toamna si cu care va voi tine la curent in articolele urmatoare.  

Inchei pentru moment aici, dar nu inainte de a va invita si pe voi sa participati la campania organizata de catre Digital Craft Agency in colaborare cu Blogatu.ro si BlogAwards.ro! Chiar merita! Sa fiti iubiti! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu