Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, iulie 13, 2017

Reincarca-te cu o pauza plina de premii!

Reincarca-te cu o pauza plina de premii
Foto: Rompetrol.ro
Azi dimineata, inainte de a merge la serviciu, pentru a incepe o noua zi de robotism autentic, m-am oprit sa alimentez la Rompetrol, acolo unde alimentez de obicei de altfel. Si nici nu m-am coborat bine din masina, asa bezmetic cum eram de dimineata, ca la pompa am si fost intampinat politicos cu un pliant de catre un domn din cadrul statiei Rompetrol.

Si chiar daca eram inca ametit, ca la inceput de zi, mi-am dat seama imediat ca este vorba de un concurs marca Rompetrol, cu care m-am obisnuit deja in fiecare vara si nu numai. Iar regulile concursului au ramas cam aceleasi: cine alimenteaza sau cumpara din statiile Rompetrol de minimum 100 lei, poate castiga o inghetata Corso pe loc (in statiile Rompetrol) sau o rama foto magnetica pe loc (in statiile Rompetrol Partener si Rompetrol Expres).

Mai mult decat atat, cine alimenteaza sau cumpara din statiile Rompetrol sau statiile Rompetrol Partener si Rompetrol Expres de minimum 100 lei, daca inscrie codul promo de pe bonul fiscal prin SMS la 1817 sau pe site-ul rompetrol.ro, intra in tragerea la sorti pentru una din cele doua perechi de ochelari Polaroid pe ora sau pentru cele doua superbe autoturisme Mercedes-Benz CLA.

Campania promotionala Rompetrol se desfasoara ca de obicei in lunile iulie si august 2017, iar in cadrul campaniei se vor acorda 1.257.978 de premii, constand in 200.000 de rame foto cu suport magnetic, 1.055.000 de inghetate marca Corso, 2.976 de ochelari Polaroid si 2 autoturisme Mercedes-Benz CLA, premii in valoare totala de 1.997.581 lei (TVA inclus).

Si chiar daca nu am castigat niciodata un premiu mare la concursurile Rompetrol si probabil nu voi castiga niciodata, pentru ca sunt foarte multi participanti iar sansele de a castiga sunt cam la fel cu a nimeri cele 6 numere castigatoare la Loto 6/49, voi inscrie si eu coduri in concurs de fiecare data cand voi alimenta de minimum 100 lei! Sa fiti iubiti! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu