Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, iulie 22, 2017

Un nou magazin online cu produse de airsoft!

Magazin Airsoft
Foto: AirsoftMegastore.ro
In septembrie 2014 am scris pe blog-ul meu personal un articol despre una din amintirile mele din copilarie, amintire de la care am plecat si de la care am ajuns la airsoft si mai apoi la un magazin online ce comercializeaza produse de airsoft. Astazi mi-am propus sa vin cu o continuare a articolului din 2014, pentru ca intre timp am mai descoperit un magazin online cu produse de airsoft. Este vorba despre magazin airsoft constanta.

Pentru cei care nu au auzit inca de airsoft, va pot spune ca airsoft-ul este un joc cu tenta militara, in care se simuleaza un conflict militar, in care se utilizeaza replici ale armelor adevarate, capabile sa traga cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Airsoftul este de fapt transpunerea in realitate a binecunoscutelor jocuri pe calculator de tip "Counter-Strike", "Delta Force" sau "Battlefield", in care se utilizeaza echipamente speciale ce sunt menite sa replice echipamentele militare.

Revenind la AirsoftMegastore.ro, acesta este un magazin online ce vine in intampinarea iubitorilor acestui jos deosebit cu o oferta foarte variata de produse de airsoft, grupate pe categorii precum arme airsoft, echipament airsoft, accesorii airsoft, piese airsoft si consumabile airsoft, toate intr-o diversitate foarte mare de variante, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Ce mi se pare si mai deosebit la acest magazin online este ca are si varianta de magazin real. Este vorba de airsoft constanta, un showroom modern din Constanta, ce detine un stoc de marfa diversificat, angajati cu experienta si foarte important, posibilitatea ca impatimitii si incepatorii de airsoft sa mearga la magazin si sa stea de vorba chiar la o cafea cu alti impatimiti de airosft, dar si cu angajatii magazinului, ceea ce e mare lucru, un pas foarte mare in modul in care se poate gandi un magazin in Romania.

Cand voi avea drum prin Constanta, cat mai curand sper, pentru ca vara trece repede, voi merge cu siguranta si la showroom-ul din apropiere, sa stau la o cafea cu impatimitii de airsoft! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu