Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, septembrie 08, 2017

Hai la fotbal, hai Bacaul!

Viitorul Nicolae Balcescu - FCM 1950 Bacau
Foto: FCM 1950 Bacau
Asa cum bine ati observat in ultimul timp, in special in zilele de vineri si luni, ma stradui in limita timpului disponibil sa continui demersurile pentru promovarea fotbalului bacauan, pentru ca il consider in continuare un capitol important pentru Bacau si pentru bacauani. Sambata si duminica au loc meciurile din Liga a 4-a, contand pentru etapa a 4-a si meciurile din Liga a 5-a, contand pentru etapa a 2-a.

Dar sa le luam pe rand:  

Liga a 3-a, etapa a 3-a:
  • Sanatatea Darabani - Aerostar Bacau, sambata, 9 septembrie, ora 17.00 
(sursa: Liga 2 Prosport)

Chiar daca nu va juca mereu acasa, voi incerca sa promovez si meciurile singurei echipe de fotbal masculin din judet, respectiv Aerostar Bacau, care se va deplasa la Botosani pentru a juca in compania Sanatatii din Darabani, echipa care a castigat acum putin timp barajul pentru promovarea in Liga a 3-a in dauna Viitorului Curita, castigatoarea Campionatului Judetean de Fotbal Bacau din sezonul trecut. Va fi un meci greu, ca orice meci din deplasare, dar sper ca "aviatorii" nostri sa se impuna la finalul celor 90 de minute de joc.

Liga a 4-a, etapa a 4-a:
  • ACS Viitorul Nicolae Balcescu - ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*), sambata, 9 septembrie, ora 17.00
  • AS Viitorul Curita - ACS Gloria Zemes, sambata, 9 septembrie, ora 17.00
  • AS Negri - CSU UZU Darmanesti, sambata, 9 septembrie, ora 17.00
  • CS Dofteana - AS Siretul Bacau, duminica, 10 septembrie, ora 11.00
  • AS Aripile Cleja - AS Flamura Rosie Sascut, sambata, 9 septembrie, ora 17.00
  • AS Vointa Garleni - AS Vulturul Magiresti, sambata, 9 septembrie, ora 17.00
  • AS Magura Casin - AS Filipesti, 10 septembrie, ora 11.00
  • CSM Moinesti - AS Vointa Oituz, joc amanat
  • FC Dinamo Bacau - CSSM (CSM) Bacau, sambata, 9 septembrie, ora 17.00
(sursa: AJF Bacau)

8 meciuri sunt programate la sfarsit de saptamana in etapa a 4-a din Liga a 4-a, un meci fiind din nou amanat, respectiv meciul de la Moinesti dintre echipa gazda si Vointa Oituz. Singurele doua echipe cu maximum de puncte din trei jocuri, 9 puncte din 9 puncte posibile, Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) si Vulturul Magiresti, se deplaseaza la Nicolae Balcescu, respectiv la Garleni, pentru meciurile cu echipele gazde Viitorul, respectiv Vointa. 

Derby-ul etapei se joaca pe stadionul Letea si opune doua echipe in forma din oras, Dinamo si CSSM (CSM dupa ultima sedinta de Consiliu Local). Alte doua derby-uri, de data aceasta din subsolul clasamentului, se vor juca la Dofteana si la Cleja, acolo unde se vor intalni CS din localitate cu Siretul Bacau, ambele echipe neavand niciun punct pana acum, respectiv Aripile din localitate cu Flamura Rosie Sascut, echipa din Sascut neacumuland de asemenea niciun punct in actuala editie de campionat.  

Liga a 5-a, etapa a 2-a:
  • AS Viitorul Gioseni - AS Biruinta Letea Veche Bacau, duminica, 10 septembrie, ora 11.00
  • AS Barsanesti - AS Viitorul Garleni, duminica, 10 septembrie, ora 11.00
  • AS Viitorul Urechesti - CS Aerostar, duminica, 10 septembrie, ora 11.00
  • AS Lumina Itesti - AS Zorile Faraoani, duminica, 10 septembrie, ora 11.00
(sursa: AJF Bacau)

4 meciuri sunt programate in week-end in etapa a 2-a a Ligii a 5-a. De vazut ce echipe vor lua avans in clasament in acest inceput de campionat, ca sa ne dam seama cine doreste si poate sa promoveze in Liga a 4-a. Sa fie CS Aerostar, echipa a 2-a a Aerostar Bacau, Biruinta Letea Veche sau AS Barsanesti? Timpul ne va raspunde la aceasta intrebare.

Cam acestea sunt meciurile din acest sfarsit de saptamana din judetul Bacau. Nu imi ramane decat sa va invit la fotbal, pentru ca fotbalul fara suporteri este ca mancarea fara sare. Hai la fotbal, hai Bacaul! J Forta Bacau, la la la la la la! J

* FCM 1950 Bacau este proiectul suporterilor FCM Bacau, care doresc sa reinvie prima echipa a Bacaului, cu tot cu palmares, un palmares ce incepe in anul 1950, anul nasterii clubului de fotbal bacauan si se termina in vara anului 2012, atunci cand, din pacate, echipa nu a mai fost inscrisa in campionat; daca va reusi acest proiect, ceea ce ne dorim cu totii, ACS Gauss Bacau, o echipa cu multi jucatori care au jucat in trecut chiar pentru FCM Bacau si care formeaza un grup foarte frumos si valoros, ce au in ei spiritul FCM Bacau, va deveni din retur FCM 1950 Bacau. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu