Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, ianuarie 30, 2018

Teatru: Maidanez (Hai la teatru in Mixology Pub!)

Foto: Teatru de Kartier
Pentru a treia saptamana consecutiva, Teatru de Kartier ne rasfata cu o piesa de teatru in Mixology Pub. Si daca in 21 ianuarie am putut viziona "Microcip", iar in 28 ianuarie "Spovedania unei videochatiste", duminica, 4 februarie 2018, incepand cu ora 19.00, suntem invitati la piesa de teatru "Maidanez". Unde? Ca de obicei, in Mixology Pub, strada Nicolae Balcescu, numarul 5 (Parcul Trandafirilor).

"Un caine maidanez are mai multi stapani. Adoptat in lumi diferite incepe sa compare vietile diferite. Foamea, frigul sau setea te pot modela sufleteste atunci cand sistemul te tine in lant si te stampileaza cu un numar.
Caine versus om? Elite versus individ.
Text si regie Vali Bolat
Pret 10 lei
Rezervari: 0759 109 452; 0753 328 681
Locurile sunt limitate" (sursa: Teatru de Kartier)

Hai la Teatru in Mixology Pub, hai Bacaul! J

Despre Teatru de Kartier
„Nu cred în monştri sacri, ci doar în omul perfect“ – Actorul de la Teatrul Municipal Bacovia îşi petrece timpul liber tot pe scenă, dar cu trupa Teatru de Kartier. Orice actor are ideea de a fi independent. Cum Bacăul nu avea aşa o trupă am zis de ce să nu fac eu una. Ceea ce facem noi este mai mult decât stand-up comedy. E cultură urbană. Piesele le facem din subiectele zilei sau chiar din ceea ce avem în faţa ochilor. Nu mergem spre vulgar, ci facem umor inteligent“. (Valentin Braniste, Teatru de Kartier)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu