Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, ianuarie 04, 2018

Trial pentru echipa de seniori a FCM 1950 Bacau*!

Trial FCM 1950 Bacau*
Foto: FCM 1950 Bacau
O veste buna la inceput de an, atat pentru jucatorii de fotbal din Bacau, cat si pentru suporterii galben-albastri! FCM 1950 Bacau* organizeaza marti, 9 ianuarie 2018, ora 18.00, pe terenul sintetic de pe Stadionul "Constantin Anghelache" (Letea), un trial pentru jucatorii care doresc sa evolueze din retur pentru echipa de seniori a Bacaului. Cei interesati sunt rugati sa transmita informatii despre ei si datele de contact inainte de trial pe pagina de Facebook a FCM 1950 Bacau

Dupa cum probabil stiti deja, ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) este Campioana de Toamna a Ligii a 4-a din judetul Bacau, echipa bacauana reusind performanta ca din 17 meciuri jucate in acest tur de campionat sa obtina nu mai putin de 16 victorii, un singur egal si nicio infrangere, deci un punctaj de 49 de puncte din 51 de puncte posibile, cu un golaveraj de vis de 114 goluri marcate si doar 13 goluri primite, o performanta ce merita apreciata si felicitata si foarte important, ce trebuie terminata cu o mult dorita promovare in Liga a 3-a!

L-am rugat pe domnul Andrei Intuneric, antrenor-jucator la Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*), sa ne spuna cateva cuvinte despre trialul de marti. Cu multa placere ne-a raspuns: "Am decis sa organizez acest trial pentru a vedea la lucru unii fotbalisti care din cauza numarului foarte restrans de echipe din Bacau nu au avut ocazia sa joace pana acum intr-un cadru organizat. Sunt convins ca judetul Bacau este o zona in care se pot gasi multi tineri cu potential. In plus, atat timp cat vrem sa devenim echipa reprezentativa a orasului, mi se pare normal ca usa noastra sa fie deschisa pentru toti."

In concluzie, FCM 1950 Bacau* va asteapta la stadion! Daca nu as avea 36 de ani, as veni si eu, mai ales ca am jucat la juniorii Letea Bacau un sezon si jumatate si stiu ce inseamna fotbalul! J Hai Bacaul! J

* FCM 1950 Bacau este proiectul suporterilor FCM Bacau, care doresc sa reinvie prima echipa a Bacaului, cu tot cu palmares, un palmares ce incepe in anul 1950, anul nasterii clubului de fotbal bacauan si se termina in vara anului 2012, atunci cand, din pacate, echipa nu a mai fost inscrisa in campionat; daca va reusi acest proiect, ceea ce ne dorim cu totii, ACS Gauss Bacau, o echipa cu multi jucatori care au jucat in trecut chiar pentru FCM Bacau si care formeaza un grup foarte frumos si valoros, ce au in ei spiritul FCM Bacau, va deveni din retur FCM 1950 Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu