Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, ianuarie 05, 2018

Unde mergem in week-end-ul 5-7 ianuarie 2018?

Tara lui Gufi
Foto: TMB
Asa cum am promis la inceput de an, in 2018 voi incerca sa promovez in continuare orasul Bacau. Mai mult decat atat, la inceput de week-end voi incerca sa fac o lista cu evenimentele importante care se vor desfasura la sfarsit de saptamana in orasul nostru, incluzand aici meciurile de fotbal, handbal si volei, piesele de teatru, concertele, dar si alte evenimente din orasul Bacau.

Stiu ca nu este o premiera pentru Bacau, mai sunt si alte site-uri si blog-uri din oras care promoveaza evenimentele care se desfasoara la final de saptamana printre noi, dar simt nevoia de a promova si alte evenimente din orasul Bacau, nu numai meciurile de fotbal, asa cum am facut-o in anul 2017 si vreau sa le postez in acelasi articol, intr-o ordine cronologica, sa ne fie mai usor atunci cand alegem ce facem in week-end.

Iar primul sfarsit de saptamana din anul 2018 este mai mult de dezmortire, pentru ca nu sunt foarte multe evenimente in oras, dar pe parcurs sunt convins ca se acestea se vor inmulti, mai ales pe masura ce ne vom indrepta spre mult asteptata primavara. Capul de afis al acestui week-end este din punctul meu de vedere piesa de teatru "Tara lui Gufi", chiar daca premiera acestui spectacol a fost anul trecut, in 29 octombrie, despre care am scris si eu un articol la momentul respectiv. Daca mi-a scapat vreun eveniment important, il puteti adauga in comentarii, pentru a-l adauga ulterior in lista.

Sambata, 6 ianuarie 2018:
  • ora 9.30: Asociatia Cultural-Educationala Bon Atelier prezinta Intalnirea cu Biblioteca BW, in cadrul careia se pot proba si testa toate sistemele bibliotecii, la sediul A.C.E.B.A., de pe strada Ion Ghelu Destalnica, nr. 11 (fosta Trotus, vizavi de Observatorul Astronomic)
  • ora 22.00: Johnny Party@DjCiprianBotezatu, la Brasserie Cafea cu Lapte, strada Stefan cel Mare, nr. 15 bis

Duminica, 7 ianuarie 2018:
  • ora 11.00: Teatrul Municipal Bacovia (Sectia Animatie) prezinta "Aladin", regia Gheorghe Balint
  • ora 16.00: Disco Party - Muzica anilor '80 - '90, la Restaurant Mon Chateau, strada Mihai Viteazu, numarul 2
  • ora 18.00: Teatrul Municipal Bacovia (Sectia Drama) prezinta "Tara lui Gufi", regia Erno Tapaszsto

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut, alaturi de cei dragi binenteles! Hai Bacaul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu