Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, februarie 27, 2018

Prima piesa de teatru cu "Uai-Fi"!

Uai-fi
Foto: Teatru de Kartier
Pe langa cele doua piese de teatru de duminica, 4 martie 2018, de la Teatrul Municipal Bacovia, respectiv "Cippolino", in regia lui Gheorghe Balint, de la ora 11.00 si "Omul care a vazut moartea", in regia aceluiasi parca neobosit Gheorghe Balint, de la ora 18.00, despre care am scris mai multe in articolul anterior, Teatru de Kartier ne asigura o portie consistenta de "Uai-fi" in Mixology Pub, incepand cu ora 19.00. 

Dupa "Microcip", "Spovedania unei videochatiste", "Maidanez" si "Festival", Teatru de Kartier ne-a pregatit o noua surpriza in Mixology Pub, la o palma distanta de Teatrul Municipal Bacovia, care mi-a atras atentia inca de la prima vizualizare de pe Facebook, datorita in primul rand titlului inedit, dar si al imaginii sugestive create pentru aceasta piesa de teatru, probabil prima la care vom fi intampinati cu "uai-fi".

"Uăi-fi de Vali Bolat

Distribuția: Radu Vasiliu, Valentin Braniște
Genul: comedie

Sinopsis: Aparent simplu - doi frați: unul stă pe facebook, altul în ,,teniși pe sârme”. Cine e mai dependent cel care vrea să plece în Occident sau cel care își imaginează cum e Occidentul prin lumea virtuală? Democrația e un experiment social implantat în mintea cetățeanului și dă sevraj când doza de libertate nu poate fi găsită pe străzi.

Producție: Teatru de Kartier
Taxă de UĂI-FI 15 lei pentru a obține rolul de spectator.
Rezervări / Info : 0759 109 452; 0753 328 681; Str. Nicolae Bălcescu nr. 5, Bacău (în Parcul Trandafirilor)
*** Locurile sunt limitate, vă rugam confirmați prezența." (sursa: Teatru de Kartier)

Hai la Teatru in Mixology Pub, hai Bacaul! J

Despre Teatru de Kartier
„Nu cred în monştri sacri, ci doar în omul perfect“ – Actorul de la Teatrul Municipal Bacovia îşi petrece timpul liber tot pe scenă, dar cu trupa Teatru de Kartier. Orice actor are ideea de a fi independent. Cum Bacăul nu avea aşa o trupă am zis de ce să nu fac eu una. Ceea ce facem noi este mai mult decât stand-up comedy. E cultură urbană. Piesele le facem din subiectele zilei sau chiar din ceea ce avem în faţa ochilor. Nu mergem spre vulgar, ci facem umor inteligent“. (Valentin Braniste, Teatru de Kartier)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu