Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

duminică, iulie 08, 2018

Impreuna pentru Bacau!

Impreuna pentru Bacau
Foto: Facebook
Da, suna frumos, "Impreuna pentru Bacau"! Si as mai adauga eu, "Impreuna pentru Renasterea Bacaului"! Si ar putea arata si in realitate cel putin la fel de frumos, daca am fi o comunitate locala mai unita, mai civilizata, daca ne-am implica mai mult in rezolvarea problemelor orasului si daca ne-am alege binenteles si o conducere locala pe masura, capabila de a readuce Bacaul acolo unde ii este locul, adica cat mai sus!

Momentan, "Impreuna pentru Bacau" este doar o dezbatere, ce se anunta una interesanta, ce se va desfasura marti, 10 iulie 2018, intre orele 17.30 si 19.30, in restaurantul hotelului Decebal, situat pe Bulevardul Ionita Sandu Sturza, la numarul 2. Organizatorii, organizatia politica Platforma Romania 100 si comunitatile RO100 Bacau si RO100 Comanesti, ne promit un dialog interactiv, prin care sa putem identifica impreuna solutii la provocarile care privesc dezvoltarea Bacaului in anii urmatori.

La dezbaterea "Impreuna pentru Bacau" vor participa printre altii, membrii comunitatilor locale RO100 Bacau si RO100 Comanesti, Dacian Ciolos, presedintele fondator al Miscarii Romania Impreuna si al Platformei Romania 100, precum si Oana Bogdan, fondator al Miscarii Romania Impreuna. Accesul este deschis tuturor celor care doresc sa participe la dezbatere si se poate face pe baza unei inscrieri in prealabil, prin completarea unui simplu formular online de participare, formular pe care il puteti gasi si aici.

In ceea ce ma priveste, voi participa si eu la aceasta dezbatere, in calitate de simplu bacauan, binenteles. Si desi sunt in continuare foarte dezamagit de ceea ce se intampla in orasul nostru, mai ales din anul 2014, dupa arestarea primarului Romeo Stavarache, de cand orasul Bacau este intr-o continua decadere, decadere ce parca nu se mai opreste, inca nu mi-am pierdut si ultima speranta si inca mai sper si cred ca lucrurile se vor putea indrepta, desi va fi foarte greu, dar nu imposibil.

Ne vedem la dezbatere! Impreuna pentru Bacau! Hai Bacaul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu